A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  2. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  3. Útközben gondoskodhatunk rólad.
 Kényelmes keresés
 Beszéljük az Ön nyelvét
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Készítse el útiterveit
 Adja el saját túráit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Rio De Janeiro (RIO)

Brazília - a megismerés korlátlan lehetőségei

Brazília a világ ötödik legnagyobb országa, Közép-Amerika legnagyobb országa. Területe körülbelül 8,5 millió négyzetkilométer, lakossága pedig körülbelül 195 millió. A főváros Brazília az egyik legfiatalabb város a fővárosok között. Arra alapították, hogy pontosan az ország közepén helyezkedjen el. 1960-ban nevezték el fővárosnak. Brazília 26 államra és régióra oszlik – északi, északkeleti, középnyugati, délkeleti és déli.

Északi régió

Az ország 1700 madárfaj otthona, számos egzotikus állat, például jaguár, puma, kapibara, delfinek, majm, teknős és anakonda. Az Amazonas az északi régióban található, és Brazília területének csaknem 80%-át foglalja el. Kis folyók ezrei ömlik az Amazonasba. A dzsungelbe vezető utazás a két legnagyobb városban, Belémben és Manausban kezdődik.

Északkeleti régió

Gazdag gyarmati történelemmel, gyönyörű strandokkal és folklórral rendelkező terület. Csehország leghíresebb strandjai Fortalezában találhatók.

Középnyugati régió

Három ökológiai rendszer találkozik itt - Cerrado, Pantanal és Amazon Forest. A Cerrado lovaglást, raftingot és kenuzást kínál. A Pantanal az állatvilág megfigyelésére alkalmas hely. Mehetsz egy szafari kirándulásra, vagy fedezd fel Brazília fővárosát.

Délkeleti régió

Gazdaságilag a legerősebb, vannak olyan nagyvárosok, mint Rio de Janeiro, Sao Paulo. Sok turista vágyik arra, hogy egy ideig Krisztus szobra alá álljon, fürödjön Copacabanában vagy meglátogassa a cukornádat.

Déli régió

Igaus-vízesésben, jezsuita missziókban és jó borokban gazdag terület. A vízesések a legszebbek bolygónkon. Ne féljen többször meglátogatni őket. Mindig meg fog lepni a sokszínűségével. Szerezd meg magad például a közelgő nyári olimpiára.

Tippünk

Bonito egy természeti paradicsom a brazíliai Mato Grosso do Sul állam közepén, amely ökoturisztikai tevékenységeiről, valamint a régió állat- és növényvilágának állandó megőrzéséről híres. Éppen ezért, bár Bonito turisztikai város, Brazília egyik legjobban megőrzött helye.

A régió gyönyörű tájával, kristálytiszta folyóival, édesvizű fürdőivel, vízeséseivel, barlangjaival, barlangjaival és szakadékaival lepi meg látogatóit. Mindezt mágikus kiegészítéssel: gazdag állatvilággal, amely főleg vízi fajokból, például halakból és aligátorokból, valamint különféle madárfajokból áll.

Brazília a déli féltekén található, ezért számítani kell az évszakok felcserélésére – a legmelegebb itt januárban van, a leghidegebb hónap augusztus. Az Amazonas körüli egyenlítői régióban egész évben meleg éghajlat uralkodik. A legjobb hónapok Brazíliába látogatni november és december, amikor itt van a legszebb természet (hasonlóan a mi tavaszunkhoz), így most ez a legalkalmasabb időszak egy gyönyörű nyaralásra.

Gyakran Ismételt Kérdések a brazíliai nyaralásokkal kapcsolatban

Hol vásárolhat repülőjegyet Brazíliába?

Megtalálhatja a legjobb prágai járatokat online keresőnkben.

Nálunk vásárolhat járatok Budapestről az összes elérhető repülőtérre.

Mennyi ideig tart a repülés Brazíliába?

Repülési idő Prágából Brazíliába=14 óra, ez egy összekötő vonal. Távolság Prágától=9,612 km.


Kapcsolódó cikkek

Kategória