A Flymeto regisztráció előnyei
 1. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
 2. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
 3. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
 Készítse el útiterveit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Kényelmes keresés
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

São Paulo (SAO)

Akár az Amazon
Az Amazonas-erdőig
Repülőtér · Rio De Janeiro · GIG
Apr 11, 2016 2 min
Bővebben ..

Brazil Niagara, csak jobb

Először hallja őket. A több ezer liter vízbányászok másodpercenként gördülnek el azon a szünetnél, amelyet a Természet anya az Iguaçu folyó felé vezet. Csak akkor szétválja a növényzet, és látni fogja őket. Az Iguazu-vízesés, a világ legnagyobb vízesés-rendszere zajjal, a szíve meghökkentéssel és a zsebével a fényképezőgéppel, ha nem érdekel, vízzel tölti be tudatát.

brazil Niagara

Sértés lenne azt mondani, hogy az Iguacu-vízesés a híres Niagara-vízesés dél-amerikai ekvivalense. Sok közös vonásuk van, például két szomszédos állam osztja meg őket, és akkor kell átlépnie a határt, ha úgy dönt, hogy mindkét oldalról látja őket. Ezért ne felejtse el útlevelét. A mindössze 3 Niagara-vízeséshez képest Iguaçu 150–270-et kínál (attól függően, hogy esős évszak vagy aszály) - “kisebb” vízesések, teljes területük 2,7 km. Még 52 m magassága mellett a legnagyobb Niagara Patkó-vízesés sem lehet 70 méter, amely eléri a helyi.

Iguaçu körbejár a látogatottabb versenytársakkal is. Kényelmesen helyezkedik el a brazil oldalon Foz do Iguacu és az argentin argentin Puerto Iguazu városai között, így tökéletes hozzáférhetőséget és létesítményeket biztosít a látogatók számára a táj szenvedése nélkül. Mint ahogy a Niagara-vízesés kanadai oldalán lévő nagyon kereskedelmi Niagara-vízesés esetében. A dél-amerikai vízesések két nemzeti park - az argentin Iguazú Nemzeti Park és a brazil Iguaçu Nemzeti Park - komplexumában helyezkednek el, amelyek szabadon keresztezik egymást, és több ezer növény- és állatfajnak adnak otthont, beleértve a mindenütt jelenlévő orrokat is. A fajok sokfélesége hozta őket az UNESCO listájára, bár nem egyszerre. A brazíliai legfeljebb két évvel az argentin után.

São Paulo - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - rmnunes | istockphoto.com
Flymeto - rmnunes | istockphoto.com
Flymeto - herlordship | istockphoto.com
Flymeto - carlosalvarez
Miért utazna velünk ide Dél-Amerika?
 1. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 2. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
 3. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
 500 millió repülés 10 másodperc alatt Ossza meg ajánlatait barátaival Kényelmes keresés

Mint általában, a vízesések egyik oldaláról gyönyörűbb kilátás nyílik. Ebben az esetben a brazil. Argentínából több parkot élvez, és nagyobb és kisebb gyaloghidakat élvez, amelyek közvetlenül a túlnyúló szélén kanyarodnak, ahonnan a víz látványba gördül. Mint a Niagara-vízesésnél is, szégyen lenne, ha nem látja őket mindkét partról, és hajóval juthat el a permetezési területre. Az itt látogatás azonban csendesebb és kevésbé tömeges kérdés lesz. Míg Niagara évente mintegy 30 millió embert vonz, addig csak körülbelül 1 millió kíváncsi ember érkezik Iguaçuba.

Kudy nélkül: Cataratas Avenue, BR-469, KM18, Foz do Iguaçu /**

Turismus 3v1

Látogatás Foz do Iguaçu-ban és a vízesés kellemessé fog tenni. Minél többet szeretne látni Brazíliából, de túlságosan egyértelműen meg fogja hallani Argentína csábítását, amely elérhető. És ami még rosszabb, a Paraná és az Iguaçu folyók összefolyása ugyanakkor Brazília és Argentína határán helyezkedik el Paraguay-val, tehát három kivételes dél-amerikai országot ki lehet vonni a vödörlistából. Hívott. A Triple Frontier, tökéletesen együttműködő háromszög, vonzza a természet, a kultúra, a tapasztalatok és a műszaki csodák minden száját. Minden kényelmesen elérhető busszal. Tehát ne felejtsük el a paraguayi határt. Egyéb olyan drágakövek vannak elrejtve, amelyeket nem szabad kihagyni.

Minden víz vagy Itaipu gát

Ha kicsinek érzi magát az Iguaçu-vízesés előtt, akkor a Hangyák egyikének hangyája lehet a Paraná folyón lévő Itaipu-vízerőmű előtt. Ez a világ második legerősebb és legnagyobb vízerőműve. (Régebben volt az első, de egy kínai Jangce folyón lévő erőmű felülmúlta). Gátja 196 m magas, és 7,76 km-t kellene megtennie, hogy átjuthasson az egyik partról a másikra. Szerencsére nem kell. A gátnál vezetett kirándulásokat szerveznek, a panoráma túra részeként a busz két külső pontra vezet, és a speciális áramkör azoknak szól, akik meg akarják vizsgálni a gigantum béljét. Az erőmű Brazília és Paraguay közös projektjeként jött létre.

Kudy nélkül: Tancredo Neves Avenue, 6731 - Foz do Iguaçu /**

São Paulo - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - ChandraDhas | istockphoto.com
Flymeto - rmnunes | istockphoto.com
Miért utazna velünk ide Dél-Amerika?
 1. Biztonságosan hazaviszünk.
 2. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
 3. Útközben gondoskodhatunk rólad.
 Adja el saját túráit Kényelmes keresés 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül

Brazil-paraguayi Buddha

Még több furcsa dolog van a világon, de egy valódi buddhista templom Brazília és Paraguay határán mindenképpen meglep. Az Iguaçu-vízesés spontán ordítását és az élénk Itaipu turbinák hűvös szabályosságát hirtelen felváltja a béke és a harmónia. A hét méteres Buddha és 120 másik kisebb páros jóindulatú pillantása alatt belemerülhet magába, meditálhat a templomban, a kertekben és a két szomszédos városban - Foz do Iguaçu (Brazília) és Ciudad del Este (Paraguay). Engedje szabadon a buddhista misszionáriusok ősi gyarmatosításának képét, akik ide érkeztek, hogy megváltoztassák a brazil bennszülötteket. A templom csak 1996-ban épült.

Kudy nélkül: Dr. Josivalter Street Vila Nova, 99 - Foz do Iguaçu /**

São Paulo - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - Gilvanio Gusmão de Souza | istockphoto.com
Flymeto - Gilvanio Gusmão de Souza | istockphoto.com
Flymeto - Gilberto_Mesquita | istockphoto.com
Miért utazna velünk ide Dél-Amerika?
 1. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
 2. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
 3. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 500 millió repülés 10 másodperc alatt Beszéljük az Ön nyelvét 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül


Kapcsolódó cikkek