A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  2. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  3. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Adja el saját túráit
 Beszéljük az Ön nyelvét
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Colombo (CMB)

Bontsa ki a karácsonyi ajándékokat a tengerparton

Homokos strandok, kókuszpálmák, tűző nap és az Atlanti-óceán. Srí Lanka, a tea, az elefántok és a mindenütt jelenlévő tuk-tuk földje. Gyönyörű természet vesz körül, mindez ezen a gyönyörű és csendes helyen várja Önt.

Határozottan és mindenekelőtt nem szabad kihagynia Nilaveli strandját, amely néhány kilométerre található Trincomale városától a sziget északkeleti partján. Ezen kívül, ha szereti a búvárkodást és a szabadtüdős merülést, itt vannak a sziget legjobb feltételei. Ezen kívül kirándulhatsz a Galamb-szigeten található nemzeti parkba, ahol csodálatos sznorkelezésben lehet részed, ha szerencséd van, kiscápákat is láthatsz majd.

Körülbelül a sziget keleti partjának közepén lehetősége nyílik meglátogatni Srí Lanka egyik legfényűzőbb öblét - Kaldukah-t. Számos új luxusszálloda kínálja a legexkluzívabb szolgáltatásokat még az igényes nyaralók számára is. Sétálhat egy rövid sétát a tengerparton a kihalt türkizkék lagúnákig, ahol sziklák találhatók. A hely búvárkodásra és sznorkelezésre is alkalmas, de a korallok itt nagyrészt károsodtak.

Arugam Bay – a szörfösök mekkája, ne hagyja ki, ha rajongója ennek a sportnak, vagy csak most kezdi a szörfözést. Bár a szezon itt áprilisban kezdődik, mindenképpen gyere vissza ide a főszezonban! A strandon számos szörfkölcsönző és szörfösképző iskola is található.

A Yala Nemzeti Park tengerpartján gyönyörű partvonalak vad tájai találhatók. A strandok a legtöbb helyen nagyon elvadultak és erős áramlatok is vannak, ezért ezeken a strandokon nem ajánlott fürödni. Ezért keressen egy kellemes helyet a sziklák között, ahol a természetes medencék egyikében kényelmesen megpihenhet.

Srí Lanka a legolcsóbb szobáktól a luxusapartmanokig a szállások széles skáláját kínálja, de továbbra is mindenki számára megfizethető.

Online keresőnkben kiválaszthatja az Önnek megfelelő minőségű szállást.

Matarától nem messze egy elfeledett strand a Tallala Beach. Ezt a strandot szeretni fogják azok, akik szeretnek a hullámokban ugrálni.

Élvezze és tapasztalja meg az exkluzív egzotikus karácsonyt.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória