A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  2. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  3. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
 Készítse el útiterveit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Beszéljük az Ön nyelvét
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Adja el saját túráit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(Európa)

Beverlybe a híres luxusnegyed felfedezéséhez

Ismeri Beverly Hills-t a show-ból, de tudja, ki is él itt? A Roxbury Drive-nak például Diane Keaton színésznő egy előkelő házát, míg a Foothill Roadon áll a híres Frank Sinatra volt háza. Az énekes Christina Aguilera a Doheny Roadon tartózkodik, míg a Sunset Boulevard Madonna és Phil Collins rezidenciákat rejti.

Beverly Hills külön város, az LA megye nagyvárosi részének része. Ezenkívül a híres romantikus Pretty Woman filmet és még számos sorozatot forgattunk.

A csodálatos házak mindenütt vannak, ahová néz, és az utcák pálmafákkal vannak bélelt. Fokozza a tartózkodási élményét, sétálva a híres Rodeo Drive-on, luxus szállodákkal és márkás üzletekkel.

Mi mást felejthet el meglátogatni? Ez határozottan a Beverly Hills legnagyobb háza a Greystone Mansion-nal, ahol gyakran filmeznek filmeket és sorozatokat (testőr vagy Big Lebowski). A Beverly Hills Hotel, egy egzotikus kerttel rendelkező, 1912-ből származó luxuspalota, amelyet gyakran “Pink Palace” -nek hívnak. H.Oliver filmépítész által tervezett, a “Witch House” - Spadena House az Egyesült Államok 1932-ből származó legdrágább városháza, spanyol gyarmati stílusban épült.

Nagyon sok érdekes információ található a Toleranc Múzeumban, ahol a kiállítás a rasszizmus megnyilvánulásainak az Egyesült Államokban és az európai holokauszt témáira összpontosít.

A Beverly Hills kocsi eljut a legfontosabb helyekre.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy kiváló áron láthassa Beverly Hills-t! Foglaljon most előre, és nézze meg, hol élnek a világhírű csillagok. Amerikai repülőjegyek nagy kihívás lesz Önnek valami újabb megtapasztalására és megtapasztalására, ne üljön otthon, amikor egy csábító kaland vár rád a világon!



Címkék

nincs címke

Kategória