A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  2. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  3. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
 Készítse el útiterveit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Ossza meg ajánlatait barátaival
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Brüsszel (BRU)

Belgium látnivalói elbűvölnek

Nyaralást vagy városnézést keres Belgiumban? Ma bemutatjuk nekik őket. Talán nem is kell megemlítenünk a fővárost Brüsszelt, amelyet nem szabad kihagyni.

Waterloo

Waterloo-t Bonaparte Napóleon tette híressé, aki itt töltötte az utolsó csatát, ahol végleg legyőzték, majd St. Helena szigetére vitték, ahol 1821-ben meghalt. Amellett, hogy turisztikai város, nem igazán látni belőle Waterloo-ban. Ha szerencséd van, találkozhatsz egy korabeli jelmezes és jelmezes előadással. A múzeum bejárata és a dombra vezető túra díjtalan, ha nem akar felmenni a lépcsőn, megállhat a kocsmában.

Gent

Gent egy diákváros, ahol biztosan nem fog unatkozni. Nincs túlzsúfoltság, sok a turista és a szegény negyedek. A város központjában számos bár, étterem található, és lehetőség van a zenei fesztivál meglátogatására. Ideális egy séta a csatornán, amely gyönyörűen meg van világítva este. Ügyeljen arra, hogy ne hagyja ki a Gravensteen-kastély és a templomok, például a St. Nicolas vagy St. Bavo.

Gravensteen-kastély

Lehet, hogy az előző cikkben érdekelt a Gravensteen-kastély. Gravensteen egész évben nyitva tart, 8 euróért felnőtteknek, 6 euróért 19–26 éveseknek, 19 éves korig ingyenes belépés. Van egy nagy kiállítás kínzóeszközöktől, a bilincsektől és az ujjatlanoktól a hátadat hűsítő eszközökig. Az előszobában sok vitrin található lovagi páncélzattal, kardokkal, íjakkal, tőrökkel, lőfegyverekkel, röviden, mindennel, amivel az akkori lovagok harcba öltöznek.

Antwerpen

Belgium legnagyobb kikötője Antwerpenben bevásárlóközpont. Sok divatos ruházati márkát talál itt, így elsősorban hölgyek fogják élvezni. Az antwerpeni vásárlás élvezetesebb, mint Brüsszelben, mert minden egy helyen van. Ha unod a ruhákat, nézd meg a gyémántokat és az ékszereket. Vagy a boltokba, vagy legalább a múzeumba. Az egyik kocsmában felfrissülhet, ahol néha még Pilsner sört is készítenek. A kultúra kedvéért irány a régi kereskedőházakkal beültetett tér, amelyet P. P. Rubens festő szobra ural. Antwerpenben található a legmagasabb belga katedrális is. Vásároljon nálunk.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória