A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  2. Biztonságosan hazaviszünk.
  3. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Adja el saját túráit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Barcelona (BCN)

Szerelem egy pillanat alatt!
Európa · Spanyolország
Aug 14, 2015 2 min
Bővebben ..

Barcelona - a végtelen építkezés otthona

Egy város, amely egyesíti a lehetőséget, hogy eltöltsön egy koktélos nyaralást a tengerparton, élvezze a gyönyörű építészetet, menjen a kultúrára, vagy kóstoljon bele a nagyszerű ételekbe. Ebben a nyüzsgő városban mindenki talál valamit. Barcelona a Földközi-tenger partján, Kelet-Spanyolországban található, és egy európai város, ahová szívesen visszatér. Ráadásul a repülés nem tart túl sokáig, és sok akció [jegy](/úti cél) jelenik meg az év során.

A Sagrada Familia végtelen épülete

Antoni Gaudí író csodálatos temploma több mint 100 éve épült, és várhatóan nem fejeződik be a következő húsz évben. Évente turisták százezrei keresik fel ezt a vitatott modernista alkotást. Vonzza az eredeti dizájnt, valamint a szentek életének és a csodálatos geometriai formáknak a kombinációját. Azt feltételezték, hogy a tabernákulum Gaudí halálának századik évfordulóján, 2026-ban készül el, de úgy tűnik, ez nem így van.

Flymeto - Barcelona - a végtelen építkezés otthona

Barcelona strandjai

Amikor a fáradt nap lenyugtatja a járdákat Barcelona központjában, és a hőmérő higanyszála túllép a határon, akkor határozottan ideje elindulni a helyi strandra. A fő strand neve Barceloneta, és minden olyan szolgáltatást kínál, amelyre szüksége van egy jó pihenéshez és a meleg központból való meneküléshez. Híres éttermek és bárok, hűtött sör és sangria, masszázsok közvetlenül a tengerparton, szezonális kereskedők, itt mindent megtalál, és a meleg spanyol természetnek köszönhetően örömmel fogja használni. A sportolók épített strandröplabda-pályákra, szörfkölcsönzőkre, futópályákra és nyilvános szabadtéri edzőtermekre számíthatnak.

Flymeto - Barcelona - a végtelen építkezés otthona

Stadion Camp Nou

A Camp Nou stadion százezres üstjében megtapasztalni a hangulatot felejthetetlen élmény. Ez a világ egyik leghíresebb klubjának otthoni stadionja, és egyben Európa legnagyobb stadionja is. A nagyközönség számára is nyitva áll, így végigsétálhat a stadionon, és ellátogathat az FC Barcelona Múzeumba, ahol különféle trófeákat, emléktárgyakat és eredeti mezeket tekinthet meg. És bónuszként a futballklub szép emléktárgyaival térhet haza.

Flymeto - Barcelona - a végtelen építkezés otthona

Boquería élelmiszerpiac

A piac története a 12. századra nyúlik vissza, amikor az eladók elkerülték az importadók fizetését. A leghíresebb élelmiszerpiac körülbelül 2500 m2-es, és az ikonikus Las Ramblason található a városközpontban. Csak menjen ide, és megvan a tapasztalata. Itt több mint 300 standot találhat, ahol helyi és nemzetközi termékeket árulnak. Köztudott, hogy a legtöbb profi szakács a város minden részéről itt vásárol.

Flymeto - Barcelona - a végtelen építkezés otthona

Nákupy a Passeig de Gràcián

Ahogy Prágának van Párizs utcája, a londoni Oxfort Street, úgy Barcelonában is megtalálhatja az egyik leghíresebb és legdrágább bevásárlóutcát, talán egész Spanyolországban. A Passeig de Gracia az a hely, ahol a divatipar legjelentősebb márkái és tervezői koncentrálták eladásaikat. A luxusdivat szerelmeseinek ez az utca kötelező látnivaló.

A város, ahol éjszaka él

Nem hiába mondják, hogy Barcelona sosem alszik. Sötétedés után induljon el a multikulturális El Raval negyedbe, ahol virágzó művészeti közösség, földalatti bárok és alternatív színterek találhatók. Itt másképp tapasztalhatja meg Barcelonát.

Flymeto - Barcelona - a végtelen építkezés otthona

És mikor kell Barcelonába menni

Elhelyezkedése és enyhe éghajlata miatt bármikor kényelmesen ellátogathat Barcelonába. Az év leghidegebb időszaka általában decembertől februárig tart, amikor az átlaghőmérséklet 10 és 12 °C között alakul. Ha szeretné megengedni magát a napsütésben, akkor augusztusban induljon el Barcelonába, amikor a hőmérséklet 30 °C-ra emelkedik, ezért ne felejtsen el hozni megfelelő védőfaktorú fényvédőt. Barcelona olyan város, amely sok utazót elvarázsol karakterével. És ha még mindig ott van a felkeresni kívánt városok listáján, ne habozzon.

Gyakran ismételt kérdések a barcelonai nyaralással kapcsolatban

Hol vásárolhat repülőjegyet Barcelonába?

A legjobb járatokat megtalálja online keresőnkben.

Nálunk vásárolhat járatok Budapestről az összes elérhető repülőtérre.

Mennyi ideig tart a repülőút Barcelonába?

Repülési idő Prágából körülbelül két és fél óra.

Hol jó megszállni Barcelonában?

Barcelonában mindenki teheti a dolgát. Szívesen segítünk álmai szállás megszerzésében.


Kapcsolódó cikkek