Balin egy fő repülőtér van, Denpasar. A Ngurah Rai az egyetlen nemzetközi repülőtér itt. Ez a fő közlekedési csomópont az indonéz szigetek és Indonézia harmadik legnagyobb repülőtere között. Csehországból Balira csak átszállással lehet eljutni. Ugyanez igaz egész Európából. Még nincs közvetlen kapcsolat. Ezek a járatok átlagosan körülbelül 17 órát vesznek igénybe. Attól függ, melyik járatot választja.

Mielőtt jegyet vásárolna

Mire kell gondolnia, mielőtt elkezdené vásárolni a jegyeket? Tanácsot adunk Önnek.

április-május

Ideális alkalom Bali meglátogatására. Minden gyönyörűen zöld

Fixme, add title

Nincs rossz idő Bali nyaralásához

Na Bali

Lety z Prahy na Bali od 14tis. Kč

Denpasar

Ceny letenek od 14tis. Kč

Mielőtt jegyet vásárolna Balira, jó, ha megtudja, milyen időjárás van itt ilyenkor. A legjobb idő a nyaralásra ebben az országban április - október. Ezek azok a hónapok, amikor száraz évszak van. Nincs idő rossz a balin töltött nyaralásra, mivel még az esős évszak sem jelent esős napokat, csak rövid záporokat jelent. A hőmérséklet itt egész évben átlagosan 30 ° C. Szükséges a jegyek jó idő előtti, legalább 2-4 hónapos megvásárlása is. A később vásárolt jegyek akár kétszer drágábbak. A jó árak átlagosan 14-18 000 CZK között vannak.

Mennyibe kerül egy jegy Baliba

Bali nagyon népszerű úti cél a cseh turisták körében, miközben az árak nem annyira kedvezőek más ázsiai országokkal összehasonlítva. Az átlagos ár 16 000 - 18 000 CZK körül van, amikor Prágából és a szomszédos országok más repülőtereiről indulnak egy átszállással és feladott poggyásszal. Ha nem ragaszkodunk a poggyászhoz és a rövidebb transzferekhez, akkor 14 000 CZK körüli jegyet kaphat. A legolcsóbb repülés a Scoot Airlines olcsó légitársaságok és Berlin között van. Az ár poggyász és frissítő nélkül gyakran 11 000 CZK-ig terjed.

Jegyárak Baliba

A grafikon leírja Baliba talált jegyek minimális árait és azok hetek szerinti alakulását. A grafikonon szereplő további adatok az átlagos nappali és éjszakai hőmérsékletet, valamint a teljes csapadékmennyiséget mutatják, ha rendelkezésre állnak adatok. Kattintson a grafikon egyes oszlopaira, hogy részletesebb információkat kapjon keresőmotorjának aktuális adatai.

A legolcsóbb oda-vissza járat Budapestről és Denpasar Bali között, HUF-ban

A legolcsóbb oda-vissza járat Bécs és Denpasar Bali között, HUF-ban

Jegyárak Berlinből Baliba

A legolcsóbb oda-vissza járat Pozsony és Denpasar Bali között, HUF-ban

Mikor kell jegyet venni Balira

2–4 hónappal a tervezett indulás előtt jó jegyeket vásárolni Balira. Mindenképpen jó követni a légi fuvarozók intézkedéseit, hogy az ár a lehető legkedvezőbb legyen.

Legjobb nap Balira indulni

A belépőjegyek ára Balin nem sokat változik az év során. Az egyetlen kivétel a húsvét és a karácsony, az újév és a nyári szünet időszakai, amikor a jegyárak kétszer olyan drágák, mint az átlagárak. Abban az esetben, ha csúcsidőben döntünk egy nyaralásról, javasoljuk, hogy 8 hónappal indulás előtt vegyünk jegyet.

GYIK a Balira szóló jegyek vásárlásához

Íme néhány gyakori kérdés és válasz a Thaiföldre tartó járatokról. Ha további kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk online csevegés vagy e-mail útján.

Milyen légitársaságok repülnek Baliba?

Csehországból Balira csak átszállással lehet eljutni. Ugyanez igaz egész Európából. Még nincs közvetlen kapcsolat. Több légitársaság repül Prágából egy átszállással. A leggyakrabban használtak a Qatar Airlines, a KLM, a Korean Airlines vagy az Emirates, az olcsó társaságok közé tartozik a FlyDubai is.

Mennyi ideig tart egy repülés Balira?

Csehországból Balira csak átszállással lehet eljutni. Ezek a járatok átlagosan körülbelül 17 órát vesznek igénybe. Attól függ, melyik járatot választja. Sok utazó a lehető legrövidebb átszállást részesíti előnyben, ilyenkor 15 óra körüli időre lehet eljutni valamire, de egyre többen használják a hosszú transzfereket, mint lehetőséget a változó város megtekintésére. Ebben az esetben választhat olyan járatokat is, amelyek repülési időtartama meghaladja a 25 órát.

Hol lehet jegyet venni Balira?

A portálon könnyedén kereshet repülőjegyeket Balira. Házőrzőnk segít a legjobb árak figyelemmel kísérésében, amelyeket a saját igényei szerint állíthat be. Ha nem biztos a vásárlásban és a keresésben, akkor bármikor kapcsolatba léphet ügyfélszolgálatunkkal online csevegés vagy e-mail útján.

Miért vásároljon nálunk jegyet?

  1. Erős ügyfélszolgálat.

  2. A legjobb repülési kombinációkat keressük.

  3. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.

Napadají vás další otázky? Rádi si s vámi popovídáme v online chatu nebo napište na e-mail service@flymeto.com . K dispozici jsme i na telefonním čísle +420 222 266 966 .

Mi a teendő Balin leszállás után

Miután leszállt Balin, először a bevándorlás ellenőrzésére megy. Nem kivétel, hogy néhány órát tölthetünk a sorban. Hosszabb, ha jó legalább pénzt kicserélni, és egyszeri sim kártyát vásárolni. Pénz csak a városba költözéshez szükséges, mivel a tanfolyamok itt nagyon kényelmetlenek, és a SIM-kártyát elsősorban az internethez való csatlakozáshoz használhatja, például navigációhoz. A Wifi lefedettség Balin könnyen elérhető, de a sebesség nem szédítő. A reptéri wifi ingyenes, de nagyon gyakran egyáltalán nem működik.

A repülőtérről történő transzferhez többféle taxi szolgáltatás is használható. A klasszikus taxi itt működik, de nem ajánlott használni. A taxisofőrök itt nagy csalók, és gyakran szeretnek turistákat fogadni. Használja inkább a Grab vagy a Go-Jekt szolgáltatást. Ennek a kettőnek az előnye a beszállás előtt egyeztetett ár, így rengeteg pénzt fog megtakarítani. Egy másik lehetőség, hogy megszervezzük a transzfert azzal a szállodával, amelyben szállást kapunk.

Miért menne Balira

Bali szigete a leglátogatottabb egész Indonéziában. A cseh turisták körében is nagyon népszerű úti cél. Számos oka van Balinak látogatására.

Bali vagy az istenek szigete alkalmas gyermekekkel és gyermekek nélkül történő látogatásra, és csak hátizsákkal. A tipikus üdülési követelmények mellett, amelyek magukban foglalják a gyönyörű strandokat és a szuper természetet, egyedülálló víz alatti világot, gazdag történelmi kultúrát, aktív vulkánokat és végtelen számú órát tölthetünk el, amelyet a tenger hullámai között szörfözhetünk. Bali a világ egyik legjobb szörfözési célpontja.

Mint egész Ázsiában, itt is nagyon kedves és mosolygós emberek élnek. Öröm csak sétálni az utcán és mosolyogni mindenkire, aki körülötted van. Sokszínűbbé tehetjük az élményt azáltal, hogy kikapcsolódunk és megerősítjük magunkat egy helyi étteremben. Az indonéz ételek nagyon ízletesek és az étlap változatos.

Népszerű járatkombinációk és Bali

TIPP

Jelenlegi jegyárak egész ország számára, próbálja meg a linkre kattintani a járatok Budapestről és Bali az összes elérhető repülőtérre vagy járatok Bécs és Bali az összes elérhető repülőtérre.

Mit kell tudni ezután o Bali

Már van és Bali jegyed? Olvassa el a o Bali útmutatót.

Nyissa meg a varázslót

Legjobb jegyek és Bali