Bali egy trópusi éghajlati övezetben fekszik. A hőmérséklet itt egész évben állandó, mivel az Egyenlítőtől délre csak 8 fokkal fekszik. Így itt nyilvánul meg a trópusi és az egyenlítői időjárás.

Az évszakok szárazságra és esős évszakokra oszthatók. A száraz évszak áprilistól októberig tart. Ebben az időszakban minimális a csapadékmennyiség, és a hőmérséklet átlagosan 30-35 ° C körül alakul. Az esős évszak körülbelül novembertől márciusig tart. Ezekben a hónapokban az időjárást a monszunok befolyásolják. A hőmérséklet továbbra is nagyon magas, átlagosan 27 - 32 ° C. Az egész éves páratartalom Balin nagyon magas, 80% -tól, az esős évszakban 97% -ig terjed. A Bali látogatásának ideális ideje április - május. Ezek az esős évszak utáni hónapok, tehát minden gyönyörűen zöld és virágos, az évszak pedig csak most kezdődik, így nincs olyan sok turista. Azonban még az esős évszakban sem rossz ide menni. Kevesebb a turista, és ha nem áll meg néhány felhőszakadás, nincs min gondolkodni. Az árak ebben az időszakban akár kétszer alacsonyabbak a főszezont követően.

Időjárás Ubudban

Az időjárás Ubudban nagyon hasonlít a Bali időjárására. A látogatás legjobb hónapja május - október. Ezek a legmelegebb és legkevésbé csapadékos hónapok. December és január a legesősebb hónapok, amikor a páratartalom gyakran meghaladja a 90% -ot. A hőmérséklet itt egész évben nagyon magas, átlagosan 30 ° C körül alakul.

Időjárás Denpasarban

Denpasar Bali fővárosa, és az időjárás kettős, ezt befolyásolja a száraz évszak és az esős évszak. A fő szezon itt áprilistól októberig tart, az esős évszak pedig novemberben kezdődik. December általában a legesősebb. A hőmérséklet itt egész évben nagyon magas, 30 ° C körüli.

Mikor kell Balira repülni

A fő szezon Balin körülbelül májustól októberig tart, amikor száraz évszak van. A legturisztikusabb július, augusztus és szeptember, ezért javasoljuk, hogy kerülje ezeket a hónapokat. Itt még az árak is megduplázódnak. A hőmérséklet egész évben 30 ° C körül mozog, így nem kell aggódni a tél miatt. Az esős évszakban többnyire minden nap esik az eső, de csak gyors záporokról van szó. Véleményünk szerint a legideálisabb április és május, amikor a szezon még csak most kezdődik, és az esős évszak után minden gyönyörűen zöld és virágzó.

A legolcsóbb repülőjegyek Prága és Denpasar között az időjárás függvényében

A grafikon leírja Denpasarba talált jegyek minimális árait és azok hetek szerinti alakulását. A grafikonon szereplő további adatok az átlagos nappali és éjszakai hőmérsékletet, valamint a teljes csapadékmennyiséget mutatják, ha rendelkezésre állnak adatok. Kattintson a grafikon egyes oszlopaira, hogy részletesebb információkat kapjon keresőmotorjának aktuális adatai.

A legolcsóbb oda-vissza járat Budapestről és Denpasar Bali között, HUF-ban

Tehát láthatja, melyik dátum a legjobb az utazáshoz Denpasarba a célállomás időjárásának alakulása és a jelenlegi jegyár miatt.

A legolcsóbb járatok Bécs és Denpasar között

A következő ábra a Bécs és Denpasar közötti repülőjegyek legalacsonyabb árát mutatja az időjárás függvényében. Kattintson a grafikon egyes oszlopaira, hogy részletesebb aktuális információt kapjon keresőmotor adatai.

A legolcsóbb oda-vissza járat Bécs és Denpasar Bali között, HUF-ban

Pokud chcete mít tento widget na svých stránkách, kontaktujte nás.

Mit kell tudni ezután o Bali

Tudsz mindent és Bali-ért? Ideje jegyet választani.

Válassz jegyet