Ázsia 48 országból áll, így nehéz meghatározni, hol kezdje látogatását. A világ két legnépesebb országát, Kínát és Indiát tartalmazza. Bár a kontinens minden szegletének felfedezése évekbe telik, az utazók többsége Délkelet-Ázsiában indul. A hátizsákos utazás a legnépszerűbb mód Thaiföldön, Laoszban, Vietnamban, Kambodzsában és Indonéziában. Bár ezek Az országok turisták hatalmas tömegét vonzzák, luxuskincsek vannak minden sarkon

Útmutató Vietnamhoz
Vietnam Délkelet-Ázsia országa, és Kambodzsával, Laosszal és Kínával határos. Több mint 331 ezer km² terül el. 100 milliónál kevesebb lakosával a 15. legnépesebb ország a világon. A cseh turisták számára ez egy viszonylag új úti cél, egyre népszerűbb annak köszönhető, hogy Délkelet-Ázsia legolcsóbb országa. A remek árak mellett mindent kínál, amire a turista vágyik. Végtelen hosszú homokos strandok, világhírű konyha és sokszínű természet. Alapvető információk Vietnamról Turisztikai vízum vízum szükséges több információ Egész évben Az időjárás egész évben alkalmas utazásra többet az időjárásról Dong A tanfolyam körülbelül 1000 CZK 1 VND-re több információ Jegyek 12000 CZK-tól Prágai jegy ára több információ Miért érdemes Vietnamba menni Vietnam sok arc, lélegzetelállító természet, kedves emberek, szenzációs ételek és még sok minden más.
Oct 03, 2020
Bővebben ..
Útmutató Thaiföldhöz
Thaiföld Délkelet-Ázsia országa. Több mint 513 ezer km²-t tesz ki. Szomszédos államai Laosz, Mianmar, Kambodzsa és Malajzia. A turisták által kedvelt ország sok mindent kínál. Ez nem csak a strandok és a tengerparti üdülőhelyek. Ez egy összetett ország, ahol a szabadság mindennek a szimbóluma. Itt talál modern metropoliszokat, de történelmi buddhista jellemzőket is. Végtelen homokos strandok váltakoznak hatalmas zöldellő hegyekkel. A csendet és az érintetlen természetet felváltja az éjszakai Bangkok nyüzsgése.
Oct 01, 2020
Bővebben ..
Útmutató Srí Lankához
Srí Lanka egyike azon szigeteknek, ahol feltétlenül nem tapasztalhatja meg az unalmat, és amely minden elvárásának megfelel majd egy egzotikus ázsiai nyaralás során. Végtelen strandokat fog látni a parton, tiszta türkizkék tengert, sokszínű és szinte érintetlen természetet, beleértve dzsungeleket és dombokat. Ez a paradicsom sokkal többet kínál, de a kérdés az, hogy elszakad-e a szörföléstől, amely nagyon népszerű a szigeten. Alapinformációk Turisztikai vízum vízum szükséges több információ Egész évben Az időjárás egész évben alkalmas utazásra többet az időjárásról Srí Lanka-i rúpia Az arány 0,13 CZK körül 1 rúpia több információ Jegyek 12000 CZK-tól Prágai jegy ára több információ Miért kellene Srí Lankára menni Sok ok miatt.
Sep 16, 2020
Bővebben ..
Útmutató az Egyesült Arab Emírségekhez
Az Egyesült Arab Emírségek egy hét emírségből álló ország: Abu-Dzabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Umm Al Quwain, Ras Al Khaimah és Fujairah. Az Egyesült Arab Emírségek kitartó napfényéről, mérföldeken át nyúló aranydűnékről és a modern idők legdrágább épületeiről ismert. Ezek azonban nem csak magas felhőkarcolók és homokok. Zayed bin Sultan Al Nahyan sejk által 50 évvel ezelőtt alapított országban ma már több mint 200 nemzetiség él és világszerte úttörő szerepet játszik számos iparágban.
Sep 16, 2020
Bővebben ..
Útmutató Balihoz
Bali, amint azt a legtöbben tévesen hiszik, nem ország, hanem csak egyike Indonézia 34 tartományának. Összesen 17 508 szigete van, amelyek közül Bali a leglátogatottabb az országban. Indonézia számos országgal határos: Malajzia, Kelet-Timor, Pápua Új-Guinea, Szingapúr, a Fülöp-szigetek, Ausztrália, Thaiföld, Palau, valamint az Andok és a Nicobar-szigetek. Bali a Kis Szunda Csoport fő szigete. Java és Lombok között fekszik. Több mint 5633 km². A cseh turisták körében Bali nagyon népszerű úti cél.
Sep 15, 2020
Bővebben ..