A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  2. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  3. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
 Adja el saját túráit
 Kényelmes keresés
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Készítse el útiterveit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(Európa)

Az idősebb, 55 éven felüli férfiak, menjen Svájcba hétvégére!

Ha kóbor cipője van, és nem tarthat tovább 2 napnál, van még egy tökéletes ötlet, amellyel otthon megszabadulhat az unalomtól a tévében!

A légi utazás egy olcsó utazási lehetőség, a kényelem a modern repülőgépek fedélzetén nagyon dicséretes!

Csomagolja be hátizsákját és kényelmes cipőjét, és menjen együtt ugyanolyan aktívan hangolt barátaival, hogy kellemes hétvégét élvezze ezen a gyönyörű országon.

Tapasztaljon meg egyedülálló napos kirándulást a festői gyógyfürdőbe a Genfi-tó közelében. Itt látható a híres tér, luxus szállodákkal, vendégházakkal és gyönyörű, ápolt gyalogosvirág-sétányokkal, Montreux és Vevey. Megáll a Chillon kastélynál, amely egykor a Savoy Earls királyi rezidenciájaként szolgált, de még börtönként is szolgált. A lenyűgöző Le Bouveret város a Rhône-völgyben lehetőséget kínál a gyönyörű svájci vasúti park meglátogatására.

Ha csomagolt a hegységben, akkor menjen együtt szerényes túrázásra a Jungfrau természetes régiójában, ahol felvonót is vehet a maga fölé emelkedő egyik csúcsra, ahonnan egyedi, panorámás kilátás nyílik az Eiger, a Monch vagy a Jungfrau gleccsereire és csúcsaira. . Ha megáll Lucernában, sétáljon át a város központjában, ahol számos festői teret láthat, ahol szökőkutak és városi házak vannak gazdagon díszített, festett padokkal, és a gyönyörű Reuss-folyó töltése fedett fahidakkal gyönyörű romantikus sétákat kínál.

Foglalja le jegyét Svájcba, és utazzon minden kényelemmel erre a gyönyörű országra! A verhetetlen jegyárak megkönnyítik az utazást, az Európát és a világot az élet ezen a gyönyörű időszakban, ráadásul unokáival utazhatnak, valamint gyermekeiknek kedvezményes repülőjegy-engedményeket kínálnak!Címkék

nincs címke

Kategória