A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  2. Erős ügyfélszolgálat.
  3. Útközben gondoskodhatunk rólad.
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Adja el saját túráit
 Készítse el útiterveit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Cagliari (CAG)

Az Érzéki Szardínia nagyon sok feladatot kínál

Úgy dönt, hogy pihenjen a tengerparton, vagy aktívan pihenjen a hegyekben? Olaszország Földközi-tenger második legnagyobb szigete, rengeteg tapasztalatot fog hozni mindenkinek!

Szardínia robusztus partját a türkizkék tiszta tenger mossa, egy tengerparti nyaralás elbűvöl téged.

A Costa Smeralda luxusturisztikai területe a történelemmel összefonódik. Szórakozást talál a legjobb szállodákban és szórakoztató központokban.

A Capo Figari-félsziget olyan strandokat kínál, amelyekben kevés a magánélet. A rajtad múlik, hogy melyik öbölben töltötte napját napozásra és a tengerbe úszásra.

A Cala Ganone által kínált nagyobb kaland csodálatos az érkezés óta, a partot mészkő sziklák bélelik. A kavicsos strandok gyakran hajóval elérhetők. Az Orosei-öböl parti barlangokban gazdag, amelyek közül a leghíresebb a Grotta del Bue Marino.

Ismerje meg Szardínia-t bérelt autóval, biztosan nem fogja megbánni. Az Alghero közelében fekvő magas sziklákat a régi őrtorony különlegessé teszi.

Menjen a hegyekbe, ahol nem fog látni egy élő lelket. A Gennargente (1834 m) központi tömeg kellemes egész napos kirándulást kínál, ahol pihenhet és töltheti az elemeit.

Látogasson el a fővárosba, Cagliariba, szép régi utcákkal.

Szardínia közismert puszta, egyedi eredetű szerkezetek, teljesen ismeretlenek, a régóta elhagyott épületek általában kúp alakúak. A Su Nuraxi, a leghíresebb Nuragi hely, Barumini közelében található, Szardínia déli részén (UNESCO).

Tervezze meg a következő vakációját és azonnal foglalja le jegyét, sok pénzt takarítson meg, és élvezze ennek a csodálatos országnak a következő élményeit.

Csak velünk vásárolhat olcsó járatokat Szardínia-ban!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória