A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  2. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  3. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
 Kényelmes keresés
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Beszéljük az Ön nyelvét
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

New York (NYC)

Az Egyesült Államok azt tervezi, hogy egyszerűsíti az utazási korlátozásokat a Nagy -Britanniából, az EU -ból és az ázsiai országokból érkező külföldiek számára

Az Egyesült Államok azt tervezi, hogy enyhíti a külföldiek utazásának korlátozását, amikor teljes védőoltást kapnak. Ez a politika korlátozott számú látogatót vonzott az Egyesült Királyságból, az Európai Unióból és más ázsiai, dél -amerikai és afrikai országokból.

A külföldi állampolgároknak a repülőgépre való felszállás előtt be kell mutatniuk az oltás igazolását, valamint a Covid -ra vonatkozó negatív PCR -teszt igazolását, amely nem lehet idősebb 72 órával az indulás előtt. A nem oltott amerikai állampolgárokat a repülés előtt és után tesztelni kell.

Az új amerikai politika 2021 november elején lép hatályba

Jen Psaki, a Fehér Ház sajtótitkára elmondta, hogy a függőben lévő új szabályok az ügynökségi munkacsoportok és más országok közötti felülvizsgálat után születtek. A Betegségmegelőzési Központok megkövetelik a légitársaságoktól, hogy információkat gyűjtsenek a nemzetközi utasoktól. A jelenlegi politika értelmében csak az Egyesült Államok állampolgárai, közvetlen családtagjaik, zöldkártya -tulajdonosuk és a nemzeti érdekekből származó fogyatékkal élők utazhatnak olyan országokba, ha az elmúlt 14 napban Nagy -Britanniában vagy az EU -ban voltak. A korlátozások az Egyesült Királyságon és az európai országokon kívül Kínára, Iránra, Brazíliára, Dél -Afrikára és Indiára vonatkoztak.

Az Egyesült Államokba tartó járatok megtalálhatók online keresőmotorunkban

Gyakran ismételt kérdések az Egyesült Államokba utazással kapcsolatban

Hol lehet jegyet vásárolni az USA -ba?

Megtalálhatja a legjobb járatokat Prágából és Bécsből online keresőnkben.

Nálunk vásárolhat járatok Budapestről New Yorkba az összes elérhető repülőtérre.

Mennyi ideig tart egy repülés az USA -ba?

Repülési idő Prágából az USA -ba=Az USA -ba tartó repülési idő az úti céltól függően változik. A keleti parton rövid távú, körülbelül 11-15 órás repülésekre van szükség, a nyugati parton pedig kissé hosszabb, 14-18 órás.

Vannak utazási korlátozások az Egyesült Államokban?

A Cseh Köztársaság állampolgára nem utazhat az Egyesült Államokba, ha az elmúlt 14 napban a schengeni államok, Nagy -Britannia, Írország, Brazília, a KNK, Irán, a Dél -afrikai Köztársaság és India területén tartózkodott. 2021 novembere óta ezek az utazási feltételek megváltoztak a teljesen oltott utasok esetében.

Népszerű járatkombinációk New YorkbaKapcsolódó cikkek

Címkék