A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Erős ügyfélszolgálat.
  2. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  3. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Készítse el útiterveit
 Adja el saját túráit
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Szarajevó (SJJ)

Az egyedi Bosznia és Hercegovina vonzza a nagyszerű nyaralást

Bosznia és Hercegovina nemcsak a gyönyörű természetet rejti el, hanem a történelemmel is összefonódik, és rengeteg látványosságot talál itt. Minden történelmi időszak nagy nyomokat hagyott ebben az országban.

A legrégebbi műemlékek a Bodanji barlangfestmények Stolka közelében és a Szarajevó közelében található Butmir régészeti lelőhelyei. Ebben az országban mecseteket, erődöket és keleti bazárt láthat.

A fővárosban, Szarajevóban nem szabad kihagyni a Bashcharshi-t - az iszlám karakter főterét. Számos mecset szomszédos a téren, és megtalálja a balkáni oszmán építészet egyik leglátványosabb épületét, a Gazi Husrev-begova mecsetét.

Látogasson el még a Szarajevóban található Gavril Principo-hídra, ahol Franz Ferdinand d´Este meggyilkosságát követtek el. War.

Kiránduljon a Bosznia folyó forrásához, kezelje azt kisgyermekekkel, vagy akár lócsapattal, riksa vagy más kocsival eljuthat oda, ez minden bizonnyal javítja Bosznia és Hercegovina tartózkodásának általános tapasztalatait.

Foglaljon időt arra is, hogy meglátogassa Banja Lukát, ahol a 14. századi Vrbas-kastély, a Gomionica, Moštanica és Liplje ortodox kolostorok, valamint a neves étteremmel rendelkező katakombák találhatók. A természet csodálói nem szabad kihagyni a Kozara Nemzeti Parkot.

Ha a tengertől vágyik, menj Neumba, Bosznia és Hercegovina egyetlen tengerparti városába.

A Trebizat folyó nagyon lenyűgöző kilátást nyújt a Kravice-vízesésre, amelyek miniatűr Victoria Falls-ra néznek.

Ne hagyja ki Bosznia és Hercegovina Mostar második legnagyobb városát. A város híres a Neretva folyó hídjáról, amely az UNESCO világörökség része.

A túrázás, az alpesi túrázás, a horgászás és a vadászat szerelmesei szintén örömmel fogadják ezt az országot;

Feltétlenül látogassa meg a gazdag történelemmel rendelkező gyönyörű országot, és vegye igénybe Szarajevóba a legolcsóbb járatokat!

Nagyszerű áron repülhet velünk!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória