A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Erős ügyfélszolgálat.
  2. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  3. Biztonságosan hazaviszünk.
 Készítse el útiterveit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Adja el saját túráit
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Kényelmes keresés
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(YUL)

Az egész családdal egy jégkorong-meccsre Montrealba!

Quebec tartományban, vagy pontosabban a montreali szigeten található város, ahol a fő attrakció az úgynevezett Földalatti város, a földalatti folyosók kusza, amely a város részeit összekötő üzletekkel bélelt.

Télen melegben vásárolhat, anélkül, hogy az utcán fagyos lenni. A metró is könnyen elérhető.

Montreal szintén a mozik központja, tehát vásároljon jegyeket a kínált nagyképernyős film premierjére, és büszke lehet arra, hogy mások előtt megnézheti a filmet!

A város éjszaka él, elsősorban St. Catherine, ahol az éjszakai zene ritmusa hozza meg a modern zene ritmusát.

Ha ide megy, miközben Kanada a Kanada napját ünnepli, akkor egyedülálló lehetősége van egy hatalmas sütemény meglátogatására, amelynek átmérője akár 3 méter is lehet.

Miközben ebben a rendeltetési helyen tartózkodik, ne hagyja ki a túrát a Notre Dame-székesegyházból, a Királyi hegyre néző városra, az Olimpiai Stadionra, a történelmi belvárosra, a World Mary Queen-re a Place du Canada-ban, a Római Katolikus Egyház büszkeségére, csodálatos festményekkel. . Joseph Oratory, a kanadai legnagyobb templom belső kupolájával, melyet gyönyörűen díszített belső terek uralnak, ahonnan látni fogja.

Városháza Városháza a 19. századból. is érdemes megnézni.

Végül, de nem utolsósorban, ne hagyja ki a Bell Center-t, a helyi Canadiens klub jégkorong-arénáját, amelyet természetesen széles körben használnak rockkoncertekhez és különféle kulturális előadásokhoz, amelyeket meglátogat, ha otthona nem a legfontosabb jégkorong-mérkőzés a nyaralás látnivalói!

Egy ajánlat, amelyben nem tud ellenállni! Repüljön Montrealba egyedülálló árakon, Prágából 14 órán belül könnyedén elérheti úticélját!

Tehát ne habozz, ne hagyj ki egy Canadiens-mérkőzést élőben!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória