A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  2. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  3. Biztonságosan hazaviszünk.
 Készítse el útiterveit
 Adja el saját túráit
 Kényelmes keresés
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Ossza meg ajánlatait barátaival
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Rio De Janeiro (GIG)

Az Amazonas-erdőig

Amazónia - ez a végtelen növényzet helye, amelyet az emberek messze nem fedeztek fel. Ez a hely számos állatot és növényt elrejt, amelyek még nem ismertek az emberek számára. Találkozhat őslakos törzsekkel vagy rózsaszínű delfinekkel.

Csodálatos csodák világa

Az Amazonas esőerdők egy hatalmas terület, hatalmas növényzettel borítják, sok állat tele. Úgy működik, mint egy természetes DNS-bank. Több ezer állatfaj él itt. Például Anaconda, a bolygó egyik legnagyobb állatfaja, vagy egy jaguár, amelyet talán nem lát, de lát téged. Ez az amerikai kontinens legnagyobb macskaféle, nagyon jól fejlett szaglású és erős fogakkal rendelkezik. Fedezze fel a piranhákat is az Amazonasban. Viszonylag veszélyes állat, amely éhezve támadhatja meg az embereket.

Az Amazon a világ legvizesebb folyója. Közös szélessége 2-10 kilométer, az esős évszakban akár 50 km, a torkolatnál pedig akár 250 km. A pontos mélységet nem mérik, ez kb. 25–100 méter.

Manaus erdei metropolisz

Manaus az Amazon szívében található város, és összeköttetése a világgal egy hatalmas repülőtér, terminálokkal személy- és teherfuvarozáshoz. Meglátogathatja az Opera Teatro Amazonas épületét, amely egy hatalmas és átlátszatlan épület neo-reneszánsz stílusú kupolával. Van még a híres Les Halles francia piac, a Mercado Municipal nevű példánya. Naponta 15 000–40 000 ember halad át rajta. Vásárolhat friss gyümölcsöket, zöldségeket és kézműves termékeket, ékszereket és nemesfából készült termékeket. Manaust tekintik az Amazon kapujának, ahol a világ minden tájáról érkeztek turisták.

Ne felejtsd el vásárolni velünk a legjobb áron.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória