A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  2. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  3. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
 Készítse el útiterveit
 Adja el saját túráit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Dublin (DUB)

Az aktív kikapcsolódáshoz a Sléibhte Chill Mhantáin hegységben

Dublin közelében - Írország fővárosa - emelkedik a gyönyörű Wicklow-hegység. Ez egy neves turisztikai terület és népszerű célpont a természet szerelmeseinek.

Haladhat a Glendalough kolostorba, meglátogathatja az Avoca falut és felmászhat Lugnaquilla legmagasabb csúcsára (925 m). A Wicklow-hegy Írországban Sléibhte Chill Mhantáin néven ismert, és Írország egyik legmagasabb pontja.

Panorámás kilátás nyílik a Military Roadról, a Wicklow gyönyörű tájakkal büszkélkedhet, érdekes látnivaló az Devil’s Glen. Ez a rongyos szakadék vezet egy keskeny gyalogúton, amely a Valtra-vízesésre néz.

A Wicklow-hegység vad természetének élvezetén kívül rengeteg kikapcsolódási lehetőség kínálkozik, horgászni is lehet, emellett remek körülmények között lehet vadvízi evezés, túrázás, de a kultúra és a történelem felfedezése nagyon érdekes módja a nyaralásnak a régióban való eltöltésére.

Rathdrum városa közelében található az Avonbeg és az Avonmore folyók összefolyása, és ne hagyja ki ezt a látványt!

Bármi legyen is a Wicklow-hegység célja, nem fog unatkozni! Írország egy lenyűgöző ország, amelyet sokszínűsége és vad természete vonzza, ezért a legolcsóbb járatokat kínáljuk ehhez a rendeltetési helyhez és az egész világhoz, tehát vegye igénybe egyedülálló kínálatunkat külföldi felfedezéséhez, annak rejtett titkait, lenyűgöző tájait, szokásait, hagyományait és történetében.

Utazzon kényelmesen légi úton, elfogadható áron, teljes kényelemmel.

Foglaljon olcsó járatokat még ma, és sok pénzt takarítson meg!

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória