A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Biztonságosan hazaviszünk.
  2. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  3. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Kényelmes keresés
 Beszéljük az Ön nyelvét
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(Európa)

Az adventi és az adventi piacok ideje közeledik

Menjen az adventi piacokra Erfurt történelmi városában, a Türingia állam fővárosában. A kedves ajándékokat kedves szórakozásból alakítsa át szeretteinek, mert Erfurt Németország legbájosabb városa, ahol elfelejti a stresszt. Egész évben barátságos légkör van, de karácsonykor kétszer annyira.

Vessen egy pillantást a városra, a gazdag történelem és az értékes emlékművek, püspökségek és fontos intézmények, például a 14. században alapított egyetem, ahol Martin Luther tanult, nagyon érdekes.

Az adventi piacok a Duomo tér gyönyörű környezetében zajlanak. Severina, nyúljon át a Halpiacon, a Vár hídján a gyönyörű Willy-Brandt-Platzig. Ezek a piacok még a leghíresebbek Németországban, ezért érdemes meglátogatni őket. Inspirációt és konkrét ajándékokat talál, amelyek karácsonyi ajándékokkal gazdagítják Önt és szeretteit. A karácsonyi ajándékok mellett több mint 200 gyönyörű faház gasztronómiai finomságokat, művészeti tárgyakat, ajándéktárgyakat, játékokat és sok más árut kínál, amelyek mindenkinek örömmel szolgálnak.

Csodálatos este, rengeteg tündérvilágítással, finom fahéj, vanília és sült gesztenye aromájával, mézeskalács jászollal, szép zenével, énekekkel, csodálatos légkörrel, amely inspirál.

Foglalja le most a németországi Erfurtba érkező járatait, és élvezze az egyedi vásárlást egy mesésen gyönyörű környezetben, amelyet azonnal szeretni fog. Mindenekelőtt az itt uralkodó béke és csend lehetővé teszi, hogy elfelejtsék a karácsony előtti heves napokat. Olcsó járatok csak nálunk, kivételesen alacsony áron!Címkék

nincs címke

Kategória