Ausztráliát számos természeti csoda, sok vadon, káprázatos strandok, kozmopolita metropoliszok és számos szárazföldi terület látja el, könnyen belátható, hogy miért olyan tökéletes úti cél ez a lenyűgöző ország. Nemcsak minden ízlésnek, életkornak vagy érdeklődésnek felel meg, hanem olyan egyedi élményeket is hoz, amelyeket szinte lehetetlen megtalálni másutt. A csodálatos városnézéstől a mesés kalandokig a szárazföldi és vízi utakon egészen semmit nem tehet az ausztráliai nyaralása alatt. Ha megérkezik, soha nem akar elmenni. Ezenkívül Ausztrália sokkal több, mint pusztán a kalandok szerelmeseinek paradicsoma, öröm az étel szerelmeseinek, a művészet szerelmeseinek.

Mielőtt jegyet vásárolna

Jó, ha időben megtervezzük az ausztráliai utunkat, és nem vásároljuk meg a last minute jegyeket, az utazás sokkal drágább lehet. Találja meg a legkedvezőbb repülőjegyet a legolcsóbb jegyfejlesztőnkön.

április

A tavasz és az ősz általában kellemes idő Ausztráliába látogatni

Időeltolás

UTC időeltolódás +10 óra

Ausztráliába

Lety z Prahy do Austrálie

Do Melbourne

Ceny letenek

Mennyibe kerül egy Ausztráliába szóló jegy

Az átlagos árak ausztráliai rendeltetési helyenként változnak. A legnagyobb városokba általában 26 000-30 000 CZK-ért lehet eljutni, amikor elhagyja Prágát. A bécsi árak átlagosan 2-4 ezerrel drágábbak, míg Németországból valamivel olcsóbbak. A más ausztrál kisebb célállomásokra induló járatokat általában 30 és 36 000 CZK között értékesítik. A KLM és a Scoot kivételével jelenleg minden légitársaság ingyenesen feladja feladott poggyászát Ausztráliába.

Mikor kell jegyet vásárolni Ausztráliába

A legolcsóbb jegyeket általában ősszel és tavasszal értékesítik, de a jelentős események kiszámíthatatlanok és kiszámíthatatlanok. Ha nem muszáj, ne utazzon karácsonykor és újévkor, amikor a legmagasabbak az árak.

Javasoljuk, hogy legalább 3-4 hónappal az indulás előtt vásároljon jegyeket Ausztráliába, éppen ellenkezőleg, nincs értelme több mint 8 hónappal az utazás előtt lefoglalni.

Legjobb nap indulás Ausztráliába

Az Ausztráliába utazás csúcsszezonja nyáron, decembertől februárig tart. Ez egy olyan helyzet, amikor sok ausztrál élvezi az ünnepeket a karácsonyi és újévi ünnepek alatt. Nyáron drágábbak lehetnek a belépőjegyek Ausztráliába, ezért érdemes megnézni a korai ajánlatokat és előre lefoglalni az utazást. Mérete miatt az éghajlat és az évszakok Ausztráliában jelentősen eltérnek, és a látogatás legmegfelelőbb időpontját az határozza meg, hogy mely helyeket vagy úti célokat szeretné megtekinteni. Általában minél északabbra utazik, annál melegebb az idő. Általában a tavaszi (szeptembertől novemberig) és az őszi (márciustól májusig) időjárás állandó hőmérsékletet hoz az utazáshoz. Vannak Ausztrália olyan részei, amelyeket trópusi éghajlat kategóriába sorolnak, ezért az évszakokat “nedves” és “száraz” évekre osztják. Magában foglalja a trópusi Queensland északi részét, valamint az északi terület és Ausztrália nyugati területeit.

GYIK az ausztrál jegyek vásárlásához

Milyen légitársaságok repülnek Ausztráliába?

Közép-Európából Ausztráliába nem indulnak közvetlen járatok. Az út mentén általában két transzfer jár az olcsóbb járatok érdekében. Repülhet egy átszállással, például a Qatar Airways-szel vagy az Emirates-szel, ahol magasabb árakra számíthat.

Az olcsó utazók számára érdekes lehet a Scoot olcsó változata, amely Berlinből Szingapúrba, majd Perthbe, Sydney-be és az Aranypartra repül. Különleges ajánlataik általában a legolcsóbbak Ausztráliába repüléshez, de minden szolgáltatásért külön kell fizetni.

Mennyi ideig tart az ausztráliai repülés?

Az ausztráliai teljes repülési idő az egyszeri összeköttetések esetén 25 órától a bonyolultabb útvonalakig 48 óráig terjedhet.

Hol lehet jegyeket vásárolni Ausztráliába

A kombinációk és a légitársaságok nagy számának köszönhetően hasonlítsa össze a legolcsóbb vagy leggyorsabb járatokat a jegykereső motorunkban, ahol közvetlenül megvásárolhatja őket.

Ha a gyors járatokat részesíti előnyben egyetlen transzferrel, akkor a Qatar Airways vagy az Emirates között szűrheti a keresést.

Ezzel szemben, ha az Ön preferenciája a lehető legalacsonyabb ár, várja meg a berlini Scoot légitársaság eseményeit, amelyekről rendszeresen tájékoztatunk weboldalunkon.

Olcsó járatokat kínálnak a kínai légitársaságok Németországból, Bécsből vagy Londonból is, de szinte mindig nagyon hosszú átszállásokkal kell számolni Kínában (15 és 24 óra között).

Mit kell tenni ausztráliai leszállás után

Érkezés Sydney-be - Ha nincs transzfer, akkor a legolcsóbb a busszal történő szállítás, a drágább lehetőség vonattal (reptéri vonal) vagy transzfer busszal, a legdrágább taxival. Olcsóbb lehet, mint egy vonat, ha kettőnél több emberrel utazik. A reptéri transzferekkel kapcsolatos további információkért látogasson el a www.sydneyairport.com.au webhelyre.

Tájékozódás Sydney-ben - A Great Mate Agency Sydney központjának térképét tartalmazza a “repülés előtti csomagban”. További térképkeresési lehetőségek: www.whereis.com vagy www.maps.google.com.au Tömegközlekedési információk: www.transportnsw.info. Az úgynevezett tömegközlekedésen belül lehetőség van vonattal (az általunk ismert metróhoz hasonlóan), busszal és hajóval (komp) közlekedni. Sydney egésze több sávra oszlik, ezek alapján határozzák meg a viteldíjakat. Lehetőség van jegyek megvásárlására egyedi túrákra (nagyon kényelmetlen) vagy úgynevezett utazási bérletekre, például egy hétre vagy annál hosszabb időre, amelyeket mindenképpen érdemes gyakran utazni.

És vigyázzon egy dologra, a FIGYELEMra: az egyetemisták kivételével egyik hallgató sem jogosult kedvezményre.

Látogasson el hozzánk a G8M8-ra - Az első vagy a második napon jöjjön el a G8M8 ügynökséghez Sydney központjában. Találkozni fog velünk, és minden olyan információt megadunk Önnek az ausztráliai életről, amelyet még nem ismer, egészségügyi kártyát adunk Önnek, elintézzük az adószámot, és megoszthatja velünk az első benyomásait Ausztráliáról.

Adószám - a törvényes munkáltatójának szükséges kilencjegyű szám. A G8M8-ban az első látogatás alkalmával adószámot fogunk kérni az interneten keresztül, csak hozza magával útlevelét. A számot 28 napon belül postán elküldjük a címére, de amint igényli, elkezdheti a munkát.

SIM-kártya - itt átadjuk Önnek, és Csehországban aktiváljuk. A sydney-i ügynökségnél csak meg kell adnia telefonszámát a jobb kommunikáció érdekében

Miért érdemes Ausztráliába menni

Kétségtelen, hogy Ausztrália a világ egyik legtávolabbi, legizgalmasabb és legfejlettebb országa.

Sok természeti csodával, rengeteg vadonral, káprázatos strandokkal, kozmopolita metropoliszokkal és sok szárazfölddel felruházva könnyen érthető, hogy miért olyan tökéletes úti cél ez a lélegzetelállító ország. Nemcsak minden ízlésnek, életkornak vagy érdeklődésnek felel meg, hanem olyan egyedi élményeket is hoz, amelyeket szinte lehetetlen megtalálni másutt. A csodálatos városnézéstől a mesés kalandokig a szárazföldi és vízi utakon egészen semmit nem tehet az ausztráliai nyaralása alatt.

Ezenkívül Ausztrália sokkal több, mint pusztán a kalandok szerelmeseinek paradicsoma, örömére szolgál az étel- és művészetkedvelőknek.

Népszerű járatkombinációk Ausztráliába

TIPP

Jelenlegi jegyárak egész ország számára, próbálja meg a linkre kattintani a járatok Budapestről Ausztráliába az összes elérhető repülőtérre vagy járatok Bécs Ausztráliába az összes elérhető repülőtérre.

Mit kell tudni ezután Ausztráliáról

Már van Ausztráliába jegyed? Olvassa el a Ausztráliáról útmutatót.

Nyissa meg a varázslót

Legjobb jegyek Ausztráliába