Óceánia 14 független országból áll, amelyek közül a leghíresebb Ausztrália, Új-Zéland és a Francia Polinézia. Ausztrália tele van hihetetlen természeti szépségekkel, mint például Outback, Uluru, az Aranypart és a híres Nagy-korallzátony. Másrészt Új-Zéland vonzza a természet szerelmeseit és az adrenalin rajongóit - itt szinte bármilyen extrém sportot űzhetsz!

Útmutató Ausztráliához
Ausztrália hatalmas ország - nagyobb, mint Nyugat-Európa összes országa együttvéve. A sokszínű táj, a barátságos helyi lakosok, a hihetetlen tágasság azt jelenti, hogy minden utazó számára van valami, kezdve csak a melbourne-i - kávéfogyasztástól - a csodálatos Ayers-szikla - Uluru felett lenyugvó napig. Alapvető információk Ausztráliáról Turisztikai vízum vízum szükséges több információ Egész évben Az időjárás egész évben alkalmas utazásra többet az időjárásról Fixme, add title Az ár 17 CZK körül van 1 AUD-ért több információ Jegyek 26 000 CZK-ból Prágai jegy ára több információ Miért érdemes Ausztráliába menni Akár menekülésre vágyik a városból, egyedi kulturális élményre, adrenalin-szórakozásra, a természettel való kapcsolatra vagy a társasági eseményekre, mindent megtalál Ausztráliában.
Jan 17, 2021
Bővebben ..
Útmutató Új-Zélandhoz
Új-Zéland, a Maori Aotearoa egy állam a Csendes-óceán délnyugati részén, a Csendes-óceánon. Két nagy szigetről, északról és délről, valamint más kisebb szigetekről áll. A legközelebbi szomszédos állam körülbelül 2000 km távolságra van Ausztráliától. Alapvető információk Új-Zélandról Turisztikai vízum Legfeljebb 3 hónapos tartózkodásra nincs vízum, de NZeTA regisztráció több információ decembertől márciusig Optimális hónapok az utazáshoz.
Oct 01, 2020
Bővebben ..