Naponta több járat indul Angliába Budapeströl. Anglia nagyon közel van, mindössze két óra repülés választja el az új élményektől. Már látja magát egy hátizsákkal a hátán és egy kamerával a kezében? Csak annyit kell tennie, hogy talál egy jó jegyet. Abban pedig nincs hiány nálunk!

Mielőtt jegyet vásárolna

Mire kell gondolnia, mielőtt megvásárolja a jegyeket? Adunk Önnek egy jó tanácsot.

április

Április általában a legnépszerűbb hónap Angliában

Tagok

Januárban Angliában találkozik a legkevesebb utazóval

Do Anglie

Lety z Prahy do Velké Británie od 1 500 Kč

Na Heathrow

Ceny letenek od 4.500 Kč

Mennyibe kerül egy jegy Angliába

Jegyárak Londonba

A grafikon ábrázolja a Budapest - London repjegyek legjobb árait és azok heti alakulását. A grafikon továbbá szemlélteti az átlagos nappali és éjszakai hőmérsékletet, ill. a teljes csapadékmennyiséget, ha rendelkezésre állnak adatok. Kattintson az oszlopokra a részletesebb információkhoz aktuális adatok.

A legolcsóbb oda-vissza járat Budapestről és London között, HUF-ban

A legolcsóbb oda-vissza járat Bécs és London között, HUF-ban

Mikor kell jegyet vásárolni Angliába

Jegyet vásárol Angliába? A jegyek árait befolyásolják, hogy melyik évszakban akarunk utazni, hogy a hét melyik napján és a nap milyen szakában akarunk indulni. Az emberek elsősorban hosszabb hétvégékre érkeznek az országba. Ha egy különleges eseményre érkezik, akkor ezeken a napokon általában többet kell fizetnie. Hasonlóan többe kerülnek a jegyek az ünnepek és vakációk idején.

A legolcsóbb járatokat ősztől tavaszig foglalhatja le. Főként a keddi (vagy szerdai) délutáni vagy esti járatokra összpontosítson.

A legjobb nap, hogy elinduljon Angliába

Nem számít melyik nap indul el. Anglia nagyszerű az év bármely szakában.

GYIK az angliai jegyek vásárlásához

Válaszokat keres a kérdéseire? Megosszuk Önnel a leggyakrabban feltett kérdéseket.

Milyen légitársaságok repülnek Angliába?

Hét légitársaság kínál közvetlen járatokat CsehországbólMagyarországról Angliába. A klasszikusok a British Airways és a CSA. Velük drágább repülni, mint a fapados légitársaságokkal, amelyek nagyon gyakran repülnek Angliába. Között a leghíresebbek közé tartozik a Ryanair, az EasyJet, a Smartwings, a WizzAir és a Jet2.

Ha valamilyen okból átszállást kell használnia, az sem jelent problémát. Angliába szinte bármelyik európai légitársaságot megtalálja. Például a KLM-t amszterdami átszállással, Air France -t párizsi átszállással vagy Austrian Airlines-t a bécsi átszállással.

Mennyi ideig tart a repülöút Agliába?

A leggyakrabban használt közvetlen összeköttetések Csehországból Angliába London városokkal, Manchester, Liverpool, Birmingham és Leeds. Repülhet a fővárosba hat repülőtér (Heathrow, Gatwick, Southend, Stansted, Luton és London) közül választhat London City).

Útvonalrepülési idő
Prága -London1: 50–2: 15 óra
Prága - ⁠ Manchester2: 15–2: 25 h
Prága –⁠ Liverpool2: 10–2: 15 h
Praha –⁠ Birmingham2:15 h
Praha –⁠ Leeds2:15 h

Hol vásárljam meg a repjegyemet Angliába?

Ha jegyeket vásárol a portálon keresztül olyan előnyöket kap, amelyeket nem talál közvetlenül a légitársaságokkal.

Miért vásároljon nálunk jegyet?

  1. Erős ügyfélszolgálat.

  2. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.

  3. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.

Van más kérdése is? Örömmel beszélgetünk Önnel online chat-en illetve írhat nekünk emailt service@flymeto.com . Elérhetnek minket telefonon is +420 222 266 966 .

Mi a teendő az angliai leszállás után

Az Angliába tartó repülőgépek legtöbbször Londonban szállnak le. A legtöbb repülőtér több tíz kilométerre van a várostól. Hogyan lehet kényelmesen eljutni London központjába?

Minden repülőtéren bérelhet autót vagy beülhet egy taxiba, vagy választhatja a tömegközlekedést.

Heathrow (LHR)

Heathrow körülbelül 24 mérföldre van London központjától. A leggyorsabban eljuthat a városba vonatok Heathrow Express. Indulás innen: 2., 3. és 5. terminál a Paddington állomás felé. Egyirányú ár A jegy 22 és 25 font között változik, az indulás idejétől függően. Szignifikánsan az [online jegy] használatával spórol (https://www.heathrowexpress.com/).

Egy másik lehetőség a londoni metró. A Piccadilly Line megáll az összes terminálnál és bejárja London központját. Az út hozzávetőlegesen 50 percig tart. Ezenkívül jelentősen pénzt takaríthat meg a vonathoz képest. Csúcsidőben maximum 6 fontot fizethet, csúcsidőn kívül pedig csak 3 font körül van. Készpénzzel, vagy kényelmesen érintés nélküli kártyával is fizethet.

Luton (LTN)

Luton valamivel messzebb van, mint Heathrow, 54 km-re Londontól. A repülőteret főleg az olcsó, fapados légitársaságok használják. A központba leggyorsabban vonattal jut el, az út körülbelül 40 percet vesz igénybe, a jegyárak a vonat társaságtól függően változik. A transzferbusz viszi az utasokat a vasútállomásra, mert az állomás nincs közvetlenül a terminálnál.

Ha inkább a buszos közlekedést részesíti előnyben, újra igénybe veheti a vállalatot Nemzeti Expressz. Az út hozzávetőlegesen tart másfél óra.

A vonatok és a buszok a nap 24 órájában közlekednek.

Stansted (STN)

Stansted körülbelül 56 km-re van Londontól. Miután leszállt a repülőgépről, kövesse a navigációs táblákat, amelyek 5 percen belül elvezetik a vonatokhoz és buszokhoz.

A városba jutás leggyorsabb módja a Stansted Express vonat, a jegyárak [£] vásárláskor 10 fontból indulnak egyirányú jegyért (https://www.stanstedexpress.com/offers/ticket-offers/).

A [National Express] buszok (https://www.nationalexpress.com/en) a nap 24 órájában közlekednek, és az árak egy irányban 5 fonttól kezdődnek, ha online vásárolnak.

Gatwick (LGW)

Gatwick Londontól körülbelül 46 km-re délre található. A központba vonattal lehet eljutni a leggyorsabban.

A leggyakrabban használt vállalat a Gatwick Express. A leggyorsabb vonal,amely elviszi a Victoria állomásra fél óra alatt. A vonatok rövid időközönként közlekednek éjszaka is. Az árak egy irányban 15,40 fonttól kezdődnek.

Népszerű járatkombinációk Angliába

TIPP

Jelenlegi jegyárak egész ország számára, próbálja meg a linkre kattintani a járatok Budapestről Angliába az összes elérhető repülőtérre vagy járatok Bécs Angliába az összes elérhető repülőtérre.

Mit kell tudni ezután Angliáról

Már van Angliába jegyed? Olvassa el a Angliáról útmutatót.

Nyissa meg a varázslót

Legjobb jegyek Angliába