Anglia nemcsak esős. Milyen az időjárás valójában szívesen fogadja Hasonló a miénkhez, csak nagyobb páratartalomra kell számítani. Végül is nem szabad Felejtsd el, hogy Anglia szigetország. Az időjárás itt kiszámíthatatlan lehet, A napos és esős napok gyakran váltakoznak, ezért hozzon magával esernyőket!

Valószínűleg télen fogja észrevenni a legnagyobb különbséget. A téli hónapok emlékeztetnek inkább ősz és a hőmérséklet ritkán esik fagypont alá.

Időjárás Anglia városaiban

Az ország délnyugati részére és Dél-Walesre az enyhe tél és a meleg idő jellemző nyáron, de az óceánnak köszönhetően gyakrabban esik. Wales közelében van Magasabb páratartalom az Atlanti-óceánon és erős szél fúj a partok mentén. Kelet-Angliának vége sziget legszárazabb. Északon az időjárás hasonló Skóciához - zord és hideg.

Időjárás Londonban

Tervezel már egy londoni utat? Lovagolj tavasszal! A hőmérséklet eléri a 18 ° C-ot, így nem fog meglepni a kellemetlen meleg, és ugyanakkor nem kell felvennie egy pulóvert. De csomagoljon esernyőt és vízálló kabátot, az időjárás változékony lehet. London a legnagyobb támadást nyáron éli, amikor a hőmérséklet normális 25 ° C körül.

Ősszel és télen általában nem fagy meg, ezért ritkábban kell havazni.

LONDON

Időjárás Cambridge-ben

Az év leghidegebb hónapja január. Átlagos legjobb időjárás Cambridge-ben várható júliustól szeptemberig, de megint igaz - esernyő és esőkabát semmi nem fogod elrontani.

Időjárás Oxfordban

Oxford körülbelül 150 km-re fekszik Cambridge-től. Tehát az idő nagyon ott van hasonlóképpen.

Időjárás Cardiffban

Akárcsak Cambridge-ben, a legjobb időjárás júliustól szeptemberig van. De Figyelem! Mivel Cardiff közel van az Atlanti-óceánhoz, lehet az erős szélhűtő miatt.

Időjárás Liverpoolban

Májustól októberig a legkellemesebb idő várható Liverpoolban. Hőmérséklet fel ebben az időszakban 15 és 20 ° C között vannak.

LIVERPOOL

Időjárás Yorkban

Menjen Yorkba áprilistól októberig, amikor a hőmérséklet ingadozik kellemes tartomány 14 és 21 ° C között.

Időjárás Edinburgh-ban

A skót Edinburgh csapadékosabb, mint az angol városok, ennek oka az óceáni éghajlat. Viseljen meleg ruhát, bár a hőmérséklet télen ingadozik 2 ° C körül. Nyáron alig haladja meg a 20 ° C-ot, és a legforróbb napokon készülj fel erős eső. Esernyők és esőkabátok végleg és Edinburghig!

EDINBURGH

Mikor kell Angliába repülni

Anglia egész évben örömet szerez! Használja ki az enyhe tél előnyeit, és fedezze fel a látnivalókat most ebben az időszakban. Élvezheti a kisebb sorokat, mint a nyári szezonban vagy karácsony előtt őrültség. Nyáron viszont menekülj a zsúfolt városokból a természetbe, és fedezd fel helyi táj. A Járatok do Anglie.

A legolcsóbb repülőjegyek Londonba az időjárás függvényében

A grafikon leírja a Prágától Londonba szóló jegyek minimális árait és azok alakulását hetekkel. A grafikon további adatai az átlagos nappali és éjszakai hőmérsékletet, ill teljes csapadékmennyiség, ha rendelkezésre állnak adatok. Az egyes oszlopokra kattintva ábra részletesebb információkhoz aktuális adatok.

A legolcsóbb oda-vissza járat Budapestről és között, HUF-ban

Tehát láthatja, hogy a fejlemény alapján melyik dátum a legjobb a londoni induláshoz időjárás a célállomáson és az aktuális jegyár.

A legolcsóbb járatok Bécs és London között

A következő ábra a Bécs és London közötti járatok legalacsonyabb árait mutatja időjárási összefüggések. Kattintson a diagram egyes oszlopaira a részletesebb információkért aktuális adata.

A legolcsóbb oda-vissza járat Bécs és London között, HUF-ban

Pokud chcete mít tento widget na svých stránkách, kontaktujte nás.

Mit kell tudni ezután Angliáról

Tudsz mindent Angliába-ért? Ideje jegyet választani.

Válassz jegyet