A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Erős ügyfélszolgálat.
  2. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  3. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 Kényelmes keresés
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Készítse el útiterveit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Sevilla (SVQ)

Andalúziai Huelva izgatni fogja, május vége és június kínálják a legtöbb élményt!

Huelva a spanyol Andalúzia nyolc tartományának egyike, elsősorban természetével fogja elbűvölni. A hosszú, széles homokos strandokat bokrok választják el a forgalmas sétányoktól, így semmi sem zavarja Önt.

Huelva Portugáliával határos, és a legjobban elérhető Portugália Faro városából. Bárhol is marad az Atlanti-óceán partján elhelyezkedő szállodákban, nagyszerű árapályok láthatók. A part fokozatos, a víz kellemesen meleg, ez a nyaralás gyermekes családok számára is megfelelő.

A strandokhoz való hozzáférés többnyire fa mólón található, ahol élvezheti a tenger zümmögését. Reggel ébredjen, és elkapjon kordbársonyot a strandon - a strandok minden nap tiszta és sima.

A Moguer teret a Pinzon testvérek szobra díszíti, akik kölcsönzötték hajóikat Christopher Columbusnak.

A part megismerésének legjobb módja egy kerékpár kölcsönzése. Egy szép kerékpárút vezet a Canela-szigettől a part mentén a Punta del Moralig. Ezután továbbjut a Torre Canela védelmi toronyhoz, ahonnan kilátás nyílik az egykori sós pincékre és a madártani nyomvonalra. Utazását befejezheti az Ecomuseo Molino de El Pintado Ökológiai Múzeumban - egy régi malomban, amely apály idején működött.

A Doňana Nemzeti Parkba való tökéletes kalandkiránduláshoz vonjon egy speciális buszt traktorkerekekkel a homokdűnék mentén történő mozgatáshoz. Látni fogja a vadlovakat, nyulakat, mezei nyúlot, dámvadokat, szarvasokat, flamingókat és nagy szerencsével funkciókat. Gyere ide június végén, és tanúja lesz egy nagy kanca ünnepének csikókkal. A lovak ünnepi felvonulása El Rocio falun keresztül vezet, ahol az aszfaltút csak homok, mivel a vadlovak nem kovácsoltak.

A legnagyobb spanyol felvonulás, a Romería El Rocío szintén évente megtörténik a faluban. Legfeljebb egymillió ember gyűlik össze, hogy a híres Szűz Mária a helyi templomból eljusson. A felvonulás május végén zajlik és több napig tart.

Ha érdekli a Christopher Columbus, látogasson el a La Rábida kolostorba, ahol megismerheti fia expedícióit és sorsát. A kolostor a 13. századi ferencesek reformjától származik. egy nemzeti emlékmű. A közelben meglátogathatja a Muelle de las Carabelas mólót kolumbiai karavánokkal. Ez egy múzeum és állandó kiállítás a Christopher Columbus tengerentúli útjain. Fedélzetére hajók másolatait készíthetik Amerika felfedezésének 500. évfordulója alkalmából.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória