A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  2. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  3. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
 Adja el saját túráit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Készítse el útiterveit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Sevilla (SVQ)

Andalúziában van egy unatkozó tengerpart, luxusjachtok és gyönyörű katedrális

Andalúzia egy dél-spanyol meleg és meleg régió. A nap évente háromszáz nap süt, a tenger smaragdzöld színével varázslatos lesz. Itt található történelmi városok és halászfalvak. Évente tízezer turista jön ide. Vonzza a szenvedélyes flamenco-kat, a luxus üdülőhelyeket, a több száz kilométer hosszú strandokat.

Costa del Sol - Napospart

Szeretne eltölteni egy napos nyaralást? A Sunny Beach biztonságos tét. Estepno hihetetlen gyönyörű időjárással büszkélkedhet. Több mint húsz kilométernyi strandokat talál, amelyek nagyon tiszta, luxus szállodák, exkluzív szolgáltatások. Van egy nudista strand is, amelyet először Andalúziában alapítottak. Más népszerű üdülőhelyek a Fuengirola, Torremolinos vagy Marbella.

Marbella

Ha feltétlenül kiváló nyaralást keres, akkor a Marbella az ideális választás. Főleg a golf szerelmesei körében ismert. A szállodában maradhat, amely közvetlenül a zöldek közepén található. A játszótér kőhajításnyira van. Marbella egy luxus üdülőhely. Minden szálloda saját stranddal rendelkezik.

==== Andalúzia központja Sevilla ====

Sevilla nemcsak labdarúgó klub, hanem Andalúzia lelke is. Látogasson el a katedrálisra, amely a 3. legnagyobb a világon. A Giralda hatalmas harangtornya száz méterre fekszik, tehát biztos, hogy nem fogja hiányolni. Christopher Columbus maradványait a székesegyházban tárolják.

Az adrenalin szerelmeseinek bikaviadal zajlik az arénában. A jegyeket azonban jóval előre megvásárolják, és azokat előre meg kell rendelni. A közeli éttermet töltött bikafejek díszítik, amelyek a leghíresebb mérkőzések darabjai.

Andalúzia egy gyönyörű ország, amelyet legalább egyszer meg kell látogatnia.

Vásárlás | visszaút Andalúziába]] időben. Ezer koronát takarít meg.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória