A Flymeto regisztráció előnyei
 1. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
 2. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 3. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
 Kényelmes keresés
 Adja el saját túráit
 Beszéljük az Ön nyelvét
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Készítse el útiterveit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Rögzítés (ANC)

Legyen örömmel turista Dar es Salaamban!
Afrika · Tanzánia
Oct 11, 2015 2 min
Bővebben ..
Hol van a nap januárban?
Ázsia · Indonézia
Dec 30, 2015 2 min
Bővebben ..

Alaszka hív, édesem ...

Hallja a vadon és az arany hívását? Alaszkából származik. Hallgassa meg azt a nagy földet, ahol a Kodiak medve jó éjszakát, és gyere, és szerezzen aranyat. A tapasztalati ügynökségek néhány órán keresztül aranykavárrá teszik az összes díszítéssel. Tehát ha fiatalként szerette a Jack London regényeinek nyers atmoszféráját, itt az ideje, hogy tekerje fel ujjait, és merítse őket az aranytartó patakok jeges vízébe.

Az északi szél erős

Rengeteg ok van az észak felé tartáshoz. Alaszka mindenki számára él, aki elbűvöli a pusztát és a mérföldet vadonat és lélegzetelállító tájat, ahol a tavakat áthatolhatatlan erdők és hófödte hegyek tükrözik. Lovaglhat egy kutyacsapat vontatott szánkóval vagy viharos zuhatagok által szakított kajakkal. Közelről vadmackók és farkasok láthatók. Bárhová is megy, számíthat arra, hogy nincs lába. Alaszka az Egyesült Államok legnagyobb állama, de népsűrűsége nyilvánvalóan a legalacsonyabb. Négyzetkilométerenként csak fél ember van.

Rögzítés - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - urbanglimpses | istockphoto.com
Flymeto - sarkophoto | istockphoto.com
Flymeto - Sward85 | istockphoto.com
Flymeto - choja | istockphoto.com
Miért utazna velünk ide Észak-Amerika?
 1. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 2. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
 3. Biztonságosan hazaviszünk.
 Készítse el útiterveit Beszéljük az Ön nyelvét Ossza meg ajánlatait barátaival

Egyesek szerint a szerencse és a vagyon sokat hoz. Nem fogja tudni, hol fogadhat. Alaszkában a jávorszarvasok mint fák nőnek az erdőben, és a boldogságot az a föld hozza, amelyen monumentális állatok járnak. Még mindig van elég nemesféme ahhoz, hogy mágnesezze a világ minden tájáról származó embereket. Ahogy az aranyérők azt mondják: “Nem viheti haza az Aurort. Az aranytól eltérően. “És a kalandügynökségek egyetértésben bólintanak, mert tényleg mindent elhozhat, amit itt talál. De egy autentikus kaland egy serpenyővel nem fog elhozni téged. Az aranytól eltérően.

Arany rögök receptje egy serpenyőben

A zöldhornokat, akik úgy értelmezik a pásztázást, mint egy petrezselymet, a helyiek “cheechakosnak” hívják. Ne félj, ha ezt hívják. Az aranyásók között a hozzávalóknak nevezett forráskutatók megmutatják a helyes pásztázási technikáról. Különleges lapátot és serpenyőt kölcsönöznek neked. De nem kell aggódnia az egészség miatt - a gyengébb egyének számára van még egy könnyű műanyag edény, padok is, amelyeknek köszönhetően nem tudja becsepegtetni a vályúját vagy a langyos vizet, hogy elkapjon reuma. Jó a munkaruhában játszani az aranyásókat. Készítsen nagylábú élményt - ha nem hiszter, akkor szakállt, váltson át történelmi jelmezre, és készítsen fekete-fehér fényképeket, mint a 19. század végén. Az aranyásók olyanok, amilyenek vannak, sarok nélkül.

Átad egy zacskót valódi alaszkai üledékből a helyi aranybányákból, és egész nap ráteheti az alleluja-ra. A favályúknál körkörös mozdulatokkal söpörheti az aranyhordozó homokot, és türelmesen remélheti, hogy az arany- és rögök a serpenyő legmélyebb pontján letelepednek. Ez egyszerű? Igen. Az arany 19-szer nehezebb, mint a víz, és 10-szer nehezebb, mint a homok és a kavics. Üvegpalackokat kap a fogásainak, tiszta vízzel töltve, és hazafelé néz a csillogó szemek és a por táncolása a nap ellen.

Rögzítés - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - wanderluster | istockphoto.com
Flymeto - urbanglimpses | istockphoto.com
Miért utazna velünk ide Észak-Amerika?
 1. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
 2. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
 3. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
 500 millió repülés 10 másodperc alatt Ossza meg ajánlatait barátaival 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül

Az aranyásás aranykorai

Az arany megtalálását minden vállalat garantálja. A tapasztalat ára, amelynek körülbelül 20 dollárt adsz, van egy zsákja törmeléket, amely bizonyíthatóan aranynyomokat tartalmaz. De a boltban vásárolhat sokkal nagyobb sárga fémtartalmú táskát, majd élvezheti a nagyobb rögöket. 1000 dollárért zsákokban találhatsz ilyen rögöket, amelyeket a nagyanyád szemüveg nélkül irigylem. A tapasztalat átlagosan két órán keresztül tart, de vannak olyanok is, akik aranyért esnek, és az ereszcsatorna fölé hajlanak a nyitvatartás kezdetétől a végéig.

Annak érdekében, hogy a fürdőben félig tiszta legyen, nézd meg az oktatóvideót.

Az arany pásztázás a modern időkben széles körben elterjedt hobbi, amelyre az amatőr ásványtanok és a geológusok képesek. Az arany mellett a kutatók gyakran találnak drágaköveket vagy kövületeket a jégkorszakból. Akár pásztázás megragad, esetleg nem mesés gazdagságán kívül más ambíciói vannak. Manapság ez egy rendszeres sportfegyelem, amelyben még a világkupát is tartják. Csak ott szeretné megtanulni - a cseh aranyásók klubjában, vagy az alaszkai eredeti aranyásók leszármazottaitól?

Rögzítés - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - troutnut | istockphoto.com
Flymeto - kokane | istockphoto.com
Miért utazna velünk ide Észak-Amerika?
 1. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
 2. Erős ügyfélszolgálat.
 3. Útközben gondoskodhatunk rólad.
 Kényelmes keresés Ossza meg ajánlatait barátaival Készítse el útiterveit

Nyár, amelyen nem folyik fagylalt

Ideális nyáron Alaszkába menni, és hiányozni a legendás telekről, amelyekben megfagy, amikor eléri. Még május végétől szeptember végéig sem lesz szükség bikinekre a Jeges kör és a Jeges-tenger számára. Júliusban és augusztusban a hegyek áthaladnak hó nélkül, és a lazacütés teljes lendületben van. Szeptember végén misztikus aurora jelenik meg a régió felett. Alaszkában olyan kalandozást tapasztalnak meg, mint az Aranyos Lányok , az Arany Dregde 8 vagy a Csirke Arany Tábor . A legtöbb vállalat múzeumokat is üzemeltet, ahol megismerheti a Gold Rush történetét és menetét, a nehézgépeket és a kotrógépeket, sőt néha el is indulhat a bányákban használt keskeny nyomtávú vonaton.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória