A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Erős ügyfélszolgálat.
  2. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  3. Útközben gondoskodhatunk rólad.
 Készítse el útiterveit
 Kényelmes keresés
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Adja el saját túráit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Helsinki (HEL)

Åland-szigetek - menjen el egy nagyszerű kerékpáros vakációra

Kicsit másképp fogja eltölteni nyaralását ebben az évben? Cserélje ki a kerékpáros napokon a tengerparton fekvő pihenőhelyet, élvezze a kempingeket, miközben felfedezheti ennek az Åland autonóm szigetnek a gyönyörű környékét. Az Åland-szigeteket ritkábban vonzzák a turisták, ám számos rekreációs lehetőség található. A sík táj közvetlenül a kerékpározásra szólít fel a helyi emlékművekhez és a festői halászati falvakhoz. A kerékpárokat otthon hagyhatja, és szinte minden sarkon kerékpárkölcsönző működik. A szigeteket hidak kötik össze, így bárhová ment.

Egy másik turisztikai attrakció a vízi sportok - különösen a vitorlázás, a kajak és a horgászat.

A legnagyobb sziget Aland, amely szintén a Marienhamn terület fővárosa és központja.

Eckerö szigetén érdemes megnézni a 13. századból származó templomot, a kápolna romjait a 10. századból. és a 1826-ból származó Postaépület. A turisták körében nagyon népszerű a viking-kori nagy temetkezési helyű Finström-sziget, ám gyönyörű strandjaival meglepő lesz. A helyi templom is Mikael egy nagyon érdekes emlék. A leglátogatottabb sziget Sund, a turistákat elsősorban a Kastelholm középkori vár és a 13. század temploma érdekli. a gotlandi mesterek ősi festményeivel.

Az ideális idő Aland meglátogatására május vagy szeptember. A kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt a legtöbb üdülőhely ezen hónapokon kívül bezáródik, sőt a svédországi turisták dominálnak. Május és szeptember a legideálisabb idő a nagyszerű nyaraláshoz mindenhol!

Foglaljon ma verhetetlen árakon járatokat Finnországba! Tervezze meg utazását előre, hogy jegyeket jó előre megvásároljon, és sok pénzt takarítson meg.

A kerékpáros üdülés ebben az évben megfelelő lesz Önnek!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória