A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  2. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  3. Útközben gondoskodhatunk rólad.
 Beszéljük az Ön nyelvét
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Készítse el útiterveit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Agadir (AGA)

Beverlybe a híres luxusnegyed felfedezéséhez
Ismeri Beverly Hills-t a show-ból, de tudja, ki is él itt? A Roxbury Drive-nak például Diane Keaton színésznő egy előkelő házát, míg a Foothill Roadon áll a híres Frank Sinatra volt háza. Az énekes Christina Aguilera a Doheny Roadon tartózkodik, míg a Sunset Boulevard Madonna és Phil Collins rezidenciákat rejti. Beverly Hills külön város, az LA megye nagyvárosi részének része. Ezenkívül a híres romantikus Pretty Woman filmet és még számos sorozatot forgattunk.
Mar 11, 2016 2 min
Bővebben ..

A világ a legjobb hullámokon

A lenyugvó vagy felkelő nap légköre, a gyönyörűen csillogó tenger és a partot mosó hullámok zaja, ez a kilátás jut eszembe, amikor deszkát tart a kezében, és a tengerhez megy. Hirtelen csak te vagy az igazgatóság és a hatalmas természet. Nyugalom adrenalinnal kombinálva, amely az egész testben kering. A szörfözés pontosan ezt kínálja Önnek.

A szörfözés az egyik legcsodálatosabb sport, amely elkapja a természet egyik erejét - hullám megtörése és teljes hosszában való lovaglás egyedülálló élmény. Ha sikerül a hullám tetejéről kilendülnie és átmásznia a mögötted gördülő víz húsán, soha nem akarja megállni.

Agadir - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - A világ a legjobb hullámokon
Flymeto - A világ a legjobb hullámokon
Flymeto - A világ a legjobb hullámokon
Flymeto - A világ a legjobb hullámokon
Flymeto - A világ a legjobb hullámokon
Miért utazna velünk ide ?
  1. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  2. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  3. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
 Beszéljük az Ön nyelvét Adja el saját túráit 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül

Azonban ennek az útja nem olyan egyszerű, mint amilyennek képek vagy videók alapján tűnhet, ahol a szörfösöket kecsesen és könnyedén levágják görbületüket a tenger felszínén. A szörfözés az egyik legnehezebb és fizikailag megterhelőbb sport, és az első hullámhoz vezető út, amely megmutatja a szörfözés valódi varázsát, hosszú utat eredményez az alapvető szörfözési szokásokhoz habos vízen, fáradhatatlan evezés a sorban, majd evezés és evezés újra, amíg meg nem végül megtérült. hullámlovasa. Minél többet fejlődsz, annál több édes jutalmat kapsz. Azok, akiknek már mögöttük van az első szörfölési lépésük, mindenképpen megerősíthetik.

A szörfözés azonban nemcsak sport, szórakozás, hanem életstílus és művészet is. A szörfözés története a múltba vezet. A szörfözés a Hawaii-szigetekről származott, mint az idősebbek kiváltságos tevékenysége, akik így fenntartották fizikai állapotukat. A hawaiiakat a hullámlovaglás hagyománya miatt még “he’e nalu” -nak is hívják, és állítólag imádkoztak a jó hullámokért. A XVIII. Század végén, miután Cook kapitány felfedezte a szigeteket, ültetvényesek, misszionáriusok és kalandorok kezdtek jönni Hawaiira, és a hawaii hagyományok félreléptek, kéz a kézben a szörfözéssel. A helyszínre való visszatéréséről a huszadik század elején gondoskodtak a “Waikiki tengerparti fiúinak” nevezett hawaii fiatalok.

Ha kezdő vagy és szeretnéd megtanulni a szörfözést, manapság nincs semmi könnyebb, mint egy szörf táborba utazni, amelyből valóban sokan vannak és az adott célállomásra szóló jegyek legjobb kombinációját megtalálja a online keresőmotor.

Ha Ön már tapasztalt szörfös, az alábbiakban tippet adunk az évszaknak megfelelő úti célokról, valamint a repülőjegyek és a szállás kombinációjáról.

Népszerű járatkombinációkCímkék

Kategória