A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  2. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  3. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
 Kényelmes keresés
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Ossza meg ajánlatait barátaival
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Atlanta (ATL)

A világ 10 legnagyobb repülőtere III.

Az Atlanta Hartsfield-Jackson Nemzetközi Repülőtér a világ legnagyobb repülőtere az utasszám és az érkezés és távozás szempontjából egyaránt. Főleg belföldi járatokra használják, mivel fő csomópontját a Delta Air Lines, az AirTran Airways és az Atlantic Southeast használja.

A repülőtér Atlanta belvárosától 16 km-re délre található; A repülőtérről gyorsan elérhető a vonat. Jelenleg két terminállal rendelkezik - északi és déli, valamint további hat beszállókkal - T, A, B, C, D és a nemzetközi járatokra. Az terminálok és a csarnokok közötti szállítást földalatti közlekedés biztosítja. Az európai légitársaságoktól csak a KLM, az Air France és a British Airways repül Atlantaba.

Foglaljon olcsó járatokat Atlantába most, Atlanta legnagyobb turisztikai vonzereje kétségtelenül a Coca Cola World szórakoztató központ.

Az O’Hare nemzetközi repülőtér Chicago belvárostól körülbelül 27 mérföldre északnyugatra helyezkedik el, és a világ második legforgalmasabb repülőtere. Ez a United Airlines és az American Airlines alapja.

Öt terminál van fenntartva a személyszállítás számára, amelyeket tovább osztanak 9 kisebb csarnokra. A Chicago O’Hare-ből a legtöbb járatot indító légitársaságok a United Airlines, az American Airlines, a United Airlines, a Lufthansa, a Mexicana vagy az US3000 Airlines.

Chicago belvárosába a legolcsóbb CTA vonatok közlekednek, amelyek rendszeresen közlekednek a nap folyamán. Drágább, de kényelmesebb lehetőség a taxik.

Kényelmesen várja a repülést az indulási kapuk közelében található bőrülésekkel. Természetesen van internethozzáférése, tiszta WC-k és egy 24 órás nyitott társalgó.

A Continental Airport Express busszal a belvárosba és északra, vagy a Midway repülőtérre is eljuthat. Buszok vannak a közeli szállodákba. Minden taxi érkezési csarnokában taxi szolgáltatás található.

Repüljön Chicagóba, hogy megnézze a Shedd akváriumot, amely Chicago egyik legkeresettebb kulturális látnivalója.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória