A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  2. Biztonságosan hazaviszünk.
  3. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Készítse el útiterveit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Ossza meg ajánlatait barátaival
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Los Angeles (LAX)

A világ 10 legnagyobb repülőtere II.

A Los Angeles-i nemzetközi repülőtér az Egyesült Államok egyik legforgalmasabb repülőtere. A Los Angeles International népszerű rendeltetési hely a nyári vakáció eltöltésére és az egész évben tartózkodásra. A repülőtérnek 9 terminálja van. A legtöbb járatot indító légitársaságok a Los Angeles-ből, de nem kizárólag a Southwest Airlines, az American Airlines, az Alaska Airlines, az United Airlines, a Delta Air Lines, a United Express, a Horizon Air vagy a Mexicana.

A taxi autókkal a legegyszerűbb a kapcsolat a Los Angeles belvárosával.

A Los Angeles International Airport belföldi járatokat, nemzetközi járatokat és távolsági járatokat kínál. A repülőtér a Southwest Airlines, az Aer Lingus, az AirTran Airways, az Allegiant Air, a Brussels Airlines, a Condor, a JetBlue Airways és a többi alapja. 13 olcsó légitársaság kínál összeköttetést ezzel a repülőtérrel.

Repülővel Los Angelesbe, a filmiparról híres városba. Foglalja le legolcsóbb Los Angeles-i járatait otthonának kényelme alapján!

A Dallas Fort Worth nemzetközi repülőtér a világ egyik legforgalmasabb repülőtere, és népszerű úticél, ahol a nyári vakációt vagy a hosszú hétvégét bármilyen évszakban eltöltheti. A repülőtérnek 5 terminálja van, tehát hagyjon időt a tájékozódásra.

A Dallas Fort Worth International repülőtér az Egyesült Államok területén járatokat, nemzetközi járatokat és hosszú távú járatokat kínál. Az Aer Lingus, az AirTran Airways, a Brussels Airlines, a Frontier Airlines és a Sun Country Airlines járatot indít Dallas Forth Worth-ba.

Haladjon Dallasba városnézésre és látnivalókra, például az Ameriquest Field, a Dallas arborétum, a Dealey Plaza, a Fort Worth Stockyards és még sok más.

A Denveri Nemzetközi Repülőtér a világ tizedik legforgalmasabb repülőtere. Itt vannak a Frontier Airlines, a Great Lakes Airlines és a United Airlines alapjai. A reptér és a Denver belvárosa közötti expressz szállítást a SkyRide regionális buszjáratok biztosítják, amelyek mindkét irányba közlekednek 15–60 percenként. Az utasokat a Jeppesen Terminal szolgálja ki, amelyet tovább osztanak az A, B és C termekre. Egyebek között a Frontier Airlines, a Great Lakes Airlines, a United Airlines, az United Express, a Southwest Airlines, az US Airways, a Delta Air Lines, a Continental Airlines vagy A British Airways.

Érdekes a Civic Center Park, amelynek végén található a Colorado Történeti Múzeum, ahol megismerkedhet a város és az ország történelmével. Foglaljon előre, és sok pénzt takarítson meg!

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória