A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  2. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  3. Biztonságosan hazaviszünk.
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Készítse el útiterveit
 Adja el saját túráit
 Ossza meg ajánlatait barátaival
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

London Heahtrow (LHR)

A világ 10 legnagyobb repülőtere I.

A Heathrow repülőtér az Egyesült Királyság legnagyobb repülőtere, London központjától 24 km-re. Ez a világ egyik legfontosabb és legforgalmasabb repülőtere. Ez a British Airways, a BMI és a Virgin Atlantic fő csomópontja. A repülőtérnek két fő kifutópályája és 5 polgári terminálja és 1 rakományterminálja van.

Manapság a repülőtér évente több mint 68 millió utast foglalkoztat, és világszerte 170 célállomásra repül.

A Big Ben, a London Eye, a Harry Potter, a londoni királyi város hagyományos építészettel és turisztikai látványosságokkal csábítja Önt. Londonba olcsón lehet járatokat vásárolni!

A Tokiói Haneda repülőtér Tokiótól körülbelül 10 km-re délre helyezkedik el, és továbbra is Japán egyik legforgalmasabb repülőtere. A Tokió Haneda repülőtérről induló légitársaságok: az All Nippon Airways, a Japan Airlines, a Japan Transocean Air, a Skymark Airlines, a Skynet Asia Airways és a StarFlyer.

Lásd: Sensoji-templom (Asakusa Kannon), Tokió leglátogatottabb és leghíresebb temploma. Találja meg velünk Tokió repülőtereit, verhetetlen áron!

A pekingi fővárosi nemzetközi repülőtér 3 repülőtér-terminállal rendelkezik. A 3-as terminál Pekingi Fővárosi Nemzetközi Repülőtér lett a világ legnagyobb repülőtér-épülete.

A repülőtérről induló vonat 15 perc alatt eljuttatja a városközpontot.

Hagyományos építészet, hutongok és éjszakai piac várja Önt Pekingben, időben foglalja le jegyét!

Charles de Gaulle Párizsban és a világ többi nagyobb repülőterében található repülőtér. A repülőtér a legnagyobb Franciaországban.

Az olcsó repülőjegyek Párizsba az Eiffel-torony, a Versailles és sok más látnivaló egyedi túrájának tapasztalatait nyújtják.

A Frankfurt am Main repülőtér Németország legnagyobb repülőtere, amely 12 km-re fekszik Frankfurt városközpontjától. A repülőtér Európában a harmadik legnagyobb és világszerte a nyolcadik. A repülőtérnek 3 terminálja van az összes polgári repülőgép kezelésére. A német Lufthansa légitársaság alapja.

Egy város, ahol megtalálja a felhőkarcolókat és az eredeti épületek történelmi részét. A csodálatos város izgatni fogja Önt. Igény szerint olcsó repülőjegyeket is vásárolhat Frankfurtba, otthonának kényelme alapján.

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória