A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  2. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  3. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Kényelmes keresés
 Beszéljük az Ön nyelvét
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Készítse el útiterveit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Palma Mallorca (PMI)

A vakáció legnépszerűbb célpontja Mallorca!

Mallorca a legnagyobb a Baleár-szigetek szigetei között. Pálmafákkal tarkított, napos, homokos strandok és számos gyönyörű kikapcsolódási lehetőséget kínál. A napos és meleg időjárásnak köszönhetően Mallorca a megfelelő választás egy nagyszerű nyaraláshoz télen vagy a tavaszi régióból. Ha egy gyönyörű tengerparton szeretne kikapcsolódni az azúrkék tenger mellett, hallgatni a hullámok moraját, vagy élvezni a naplementét a tenger felett, azonnal használja ki a jegyek nagyszerű ajánlatát !

A gyönyörű természettel rendelkező szigetre sokáig emlékezni fog nyaralása után. Mallorca egy kis paradicsom a Földközi-tengeren.

Flymeto - A vakáció legnépszerűbb célpontja Mallorca!

A változó körülmények miatt javasoljuk, hogy az utasok vegyék fel a kapcsolatot a Külföldi Kirándulások Információs Központtal, 22 41 83 200 tel. A vonal hétfőtől péntekig, 8-16 óra között áll rendelkezésre.

Mallorcára repül és koronavírus

Spanyolországba érkezés előtt ki kell töltenie az űrlapot. Szükség van egy legfeljebb 72 órás PCR-vizsgálatra is. A vizsgálati kötelezettség nem vonatkozik a hat éven aluli gyermekekre. Mielőtt visszatérne Csehországba, még mindig le kell esni egy PCR-teszten, legfeljebb 72 órás vagy egy antigén-teszten, 24 órán keresztül.

Mallorcára érkezéskor nem szükséges karantént betartani. A Cseh Köztársaságba való visszatéréskor részleges karanténra van szükség.

Aktuális információk

Az egyik legvonzóbb vásárlási hely Palma de Mallorca metropolisa. Itt biztosan érdekel néhány helyi termék. Például a fehér szövetből készült helyi csipke, amelyet tipikus nyelvi mintával díszítenek. A tipikus ajándéktárgyak közé tartoznak például a mesterséges gyöngyök (az alap gyöngyházzal bevont üveggolyó), a majolikakerámiának nevezett kerámiatermékek és a siurellák kerámiafigurái (ha ezt az ajándékot korábban elfogadta egy szeretőtől, az a kapcsolat megerősítését jelentette. ). Továbbá biztosan nem fog elrontani semmit, ha a finom fekete borok vagy a Hierbas gyógynövényes likőr egyikét választja.

Több száz üzletet talál itt, amelyeknek nem tud ellenállni! A híres “bevásárló” utcák a régi Palma központjában találhatók, ahol tipikus üzleteket fedezhet fel ajándéktárgyakkal és kézműves termékekkel. Mehet a helyi piacokra friss zöldségekért, gyümölcsökért, de ruhákért is. Általában vasárnap kivételével minden reggel megtartják őket.

Flymeto - A vakáció legnépszerűbb célpontja Mallorca!

Ha éhes a bevásárlási kedv, megtelepedhet a helyi gyönyörű éttermek egyikében, ahol igazi spanyol, olasz, sőt arab konyha gasztronómiai élményeit kínálják. Élvezheti egy tipikus tapas előételt és hideg gazpacho levest. További különlegesség a sopes mallorquines (kenyérrel sült zöldségek). Leggyakrabban itt tipikus sangriával, népszerű gyógynövénylikőrrel vagy spanyol márkájú borokkal oltja szomját.

Flymeto - A vakáció legnépszerűbb célpontja Mallorca!

Edzés után pihenhet az egyik gyönyörű tengerparton. Santanyí ősi városától nem messze fekszik a gyönyörű Mondragó Nemzeti Park, számos stranddal és lenyűgöző természeti tájakkal.

Flymeto - A vakáció legnépszerűbb célpontja Mallorca!

Valldemossa falu mindenképpen megér egy látogatást, ahol a legnagyobb attrakció a karthauzi királyi kolostor, Cartoix de Valldemossa, amely arról ismert, hogy F. F. Chopin zeneszerző egykor ezekben a kolostorcellákban élt barátnőjével, G. Sand. Az alaptúra részeként megtekintheti a kolostor templomát, a régi gyógyszertárat eredeti felszereléssel, a könyvtárat, számos kolostori cellát és a múzeumot. Lásd még a Palau del rei Sanç királyi palotát.

Flymeto - A vakáció legnépszerűbb célpontja Mallorca!

Foglalja le időben a jegyét, és sok pénzt és időt takaríthat meg.

Gyakran feltett kérdések a mallorcai nyaralásokról

Hol lehet jegyeket venni Mallorcára?

A legjobb kapcsolat a közvetlen járat Prágából vagy költséghatékony járat Ausztria vagy Németország között.

Mennyi ideig tart a mallorcai repülés?

Egy közvetlen járat Prágából a Palma de Mallorca repülőtérre 2 óra 20 percet vesz igénybe.

Kell-e vízum Mallorcára?

Mallorcára való belépéshez érvényes személyi igazolvány vagy útlevél szükséges. 90 napnál hosszabb tartózkodás esetén regisztráció szükséges a spanyol Aliens Police-nál. A gazdaságilag inaktív állampolgárok, például a nyugdíjasok, a diákok és a nyugdíjasok korlátozás nélkül sokáig tartózkodhatnak Spanyolországban. A macskáknak és kutyáknak egy éves korig veszettség elleni oltási bizonyítvánnyal és EU-s háziállat-útlevéllel kell rendelkezniük, amikor Mallorcára érkeznek.

Miért repülne velünk Mallorcára?

  1. A legolcsóbb jegyfejlesztő.

  2. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.

  3. A legolcsóbb vásárlás garanciája.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória