A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  2. Erős ügyfélszolgálat.
  3. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
 Készítse el útiterveit
 Adja el saját túráit
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Kényelmes keresés
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Kirkwall / Orkney Island (KOI)

A tömítések mögött Orkney-n, Skócia egyik legszebb szigetén

Orkney-sziget Skócia északi részén fekszik, és az Orkney-szigetcsoport legnagyobb, 67 67 szigetből áll.

Skócia partjától a Pentland Firth választja el őket. Az Orkney-sziget komppal John O’Groatsból vagy Scrabsterből érhető el Skócia északi részén. Egy másik és kényelmesebb lehetőség a nemzeti légitársaságok igénybevétele. A Kirkwall legnagyobb Orkney-szigetének fővárosában, a repülőtéren szállsz le.

A nap és az eső olyan gyorsan váltakoznak, hogy naponta többször láthatja a színes szivárványt a szigeten.

Ne hagyja ki a Skara Brae látogatását a falu ásatásokkal ekkor, 3000 körül. gyönyörű fehér homokos strand mentén.

A főváros Kirkwall szűk középkori utcái a norvég városokhoz hasonlítanak. A várost egy gyönyörű katedrális uralja. Utazzon a Wideford Hillbe (226 méter tengerszint feletti magasságban), ahonnan szép kilátás nyílik a szigetre és a tengerre. A vadon élő sziklák váltakoznak a romantikus strandokon, finom fehér homokkal. A turisták helyett azonban aranyos pecsétek fekszenek rájuk. Néhány pecsét gyalog jár, ha sétálsz, főleg, ha sípsz.

Az éghajlat nagyon enyhe, még nyáron is nagyon kellemes hőmérsékletek vannak 15 ° C körül, télen pedig 5 ° C körül.

Ha nem tud ellenállni a tengeren történő úszásnak vagy búvárkodásnak, ruházatot kölcsönözhet. A víz alatti világ valóban gazdag és teljesen különbözik a déli tengerektől. A horgászat szerelmesei ingyenesen fogadhatják az Orkney-i horgászatot.

Számos hagyományos kézművesség megmaradt a szigeten. Vásároljon kézzel készített ajándékokat itt, vagy csak figyeljen a helyiekre a munkahelyén. Evie községben Denise Dupres táskák, pulóverek és különféle dekorációk készülnek kiváló minőségű juhgyapjúból, a Sheila Fleet, majd a természet ihlette eredeti ezüst ékszerekből.

Foglaljon időben és takarítson meg sok pénzt. Az Orkney-t bármikor meglátogathatja az év bármelyik szakaszában, ám mindig megtalálja számos látnivalóval rendelkező helyet.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória