A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Erős ügyfélszolgálat.
  2. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  3. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Adja el saját túráit
 Készítse el útiterveit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Ossza meg ajánlatait barátaival
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Las Palmas (LPA)

A tengerre még télen is? Nálunk bárhol!

A Kanári-szigetek legészakibb része Lanzarote. A gyönyörű strandok és az érdekes építészet mellett a Lanzarote rengeteg lehetőséget kínál túrázásra vagy kerékpározásra.

Tenerife szigete 3715 méter magas Teide vulkánjával és a sokkal híresebb Gran Canaria nagy üdülőkomplexumaival ideális egy nagyszerű nyaraláshoz ezekben a hideg hónapokban. A Lanzarote különbözik, mindenekelőtt azonban a Kanári-szigetek közül kiemelkedik a vulkáni táj sajátos szépsége miatt, amely szinte minden sötét tónusát játssza. Sokak számára szerelem lesz első látásra! A legszebb táj általában nem könnyen megközelíthető helyeken található.

A legszebb, de a legigényesebb túraút is, talán egy trek, jobb fizikai állapotot igényel, de az egyedi táj gazdagon pótolja az útvonal összes pusztítását, a Camino de Guatifay nyomvonal páratlan a szigeten.

Lanzarote vad és szeles északnyugati partját a hihetetlen 500 méter magas Famar sziklák uralják. A túra kiindulópontja a déli lábukon található, a Famara üdülőfalu közelében.

A viszonylag keskeny ösvényt bizonyos helyeken megzavarják a természetes hatások, az utat kellemessé fogja tenni az alatta lévő óceán zaja és szaga.

A Timanfaya Nemzeti Park szélét bélelő part menti út kb. 20 km-re délnyugatra fekszik Famarától. Menjen a park központjába is egy szervezett túra céljából, vagy a Ruta del Litoral vagy a Coastal Trail felé, hogy nagyobb adatvédelmet biztosítson.

A nyugati part mentén megközelítőleg 11 km hosszú út végtelen lávamezőkön vezet keresztül. A táj gyönyörű, csak hatalmas része tarka láva és a másik oldalon a vad óceán.

A Madera Beach kiindulási pontja a jelöletlen út mentén érhető el Tinajo-tól. Kevesebb, mint három óra alatt el lehet sétálni egy irányba az elhagyatott Playa del Pasoig, innen eljuthat El Golfo-hoz körülbelül egy órán belül. Ne felejtsük el a jó fényvédőt és a jó cipőt!

Ez csak egy tipp arra, amit megtapasztalhat itt, ezen a gyönyörű szigeten sok más túraútvonalat talál, amelyek példátlan helyekre vezetnek, ahol látni fogja a szemét a táj lélegzetelállító pompájából.

Most vásároljon, és élvezze a meleg nyaralását. Takarítson meg sok pénzt és foglaljon jegyet még ma!

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória