A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  2. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  3. Biztonságosan hazaviszünk.
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Kényelmes keresés
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Adja el saját túráit
 Készítse el útiterveit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Zürich (ZRH)

A tavak feltárása VIII.

Egy másik, gyönyörű és érdekes tájat kínáló tó található a Cseh Köztársaság közelében. A Bodeni-tó Németország, Ausztria és Svájc határán található, és a cseh turisták körében ez még nem ismert. Ne hagyja ki a Bodeni-tó szépségét, amely ideális hely egy aktív családi nyaraláshoz! Élvezheti a tó körüli kerékpározást, valamint számos kerékpáros utat, de a túrázás is izgatott lehet. Nyáron forró napokon lehűtheti magát és pihenhet néhány kellemes kavicsos strandon. A hullámok és a gyönyörű tiszta víz a tóban úgy fogja érezni magát, mintha a tengeren lennél.

A Bodeni-tó körüli fő turisztikai célpontok közé tartozik Konstanz, Lindau, Friedrichschafen és Bregenz. A városok közül a legnagyobb - Konstanz elsősorban Jan Hus Mester miatt ismert, aki a 15. században volt itt. égett. Emlékében van a Hus ház egy múzeummal és egy táblával. A történelmi központ a székesegyházzal és a Petershauseni apátság szintén érdemes meglátogatni.

Lindau-ban megcsodálhatja a város legnagyobb szimbólumát, a kikötőt világítótoronyval és egy bajor oroszlán szobrával, valamint megőrzött történelmi épületeket - a helyi városháza, a Szent templom István templom és Szent Petra.

Látogassa meg Mainau és Reichenau szigetet, mivel ez elég sík, kerékpározni. Az utazás kényelmes és könnyű lesz az Ön számára. A sziget fő nevezetessége az azonos nevű kolostor.

A Mainau-sziget a Bernadotte nemesi család magántulajdonában áll, aki fenntartja azt, és a meleg éghajlatnak köszönhetően egzotikus virágokat és fákat is termeszt. A sziget nyitott a nagyközönség számára. A komplexumhoz egyedi palotakertek, kis állatkert és játszótér tartozik. A legnagyobb turisztikai attrakció az úgynevezett pillangóház.

Egy nagyszerű tó-ünnephez menjen velünk, válassza ki a legolcsóbb repülőjegyeket és utazzon a Lufthansa kényelmében és biztonságában.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória