A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  2. Erős ügyfélszolgálat.
  3. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 Készítse el útiterveit
 Beszéljük az Ön nyelvét
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Kényelmes keresés
 Ossza meg ajánlatait barátaival
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

San Francisco (SFO)

A tavak feltárása V. - Smaragd-tó

A korábbi cikkekben érdekes tippeket készítettünk arról, hogy mikor kell nyaralni, és különösen a Wandering-tó kínál egyedülálló kilátást a vízre, amely gyakran elrejti a gyönyörű tájakat, de különleges színárnyalatokat is, például ausztráliai Hillier-tó. Tervezze meg tökéletes útját a világ minden tájáról származó tavak felfedezéséhez, és élvezze a vadvilágot, a kristálytiszta vizet és a kalandot.

Rendszeresen kövesse nagyszerű tippeinket, és merítsen ihletet!

A Sierra-hegység elrejti az Egyesült Államok egyik leghíresebb és legmélyebb pontját, a Tahoe-tót.

A Tahoe-tó félreérthetetlen varázsa van, amelyet smaragdzöld-kék színük miatt gyakran “Smaragd-tónak” hívnak. A helyi környezet nagyon szép, és a tiszta hegyi levegő kiváló helyet teremt az új energia visszanyerésére.

A Tahoe-tónál elsősorban a horgászat szerelmeseként jönnek. A tó körül fekvő gyönyörű tájat hegyek és tűlevelű fák szemléltetik.

A Tahoe-tó (Nevada) magában foglalja a Sand Harbor kisebb állami parkját is, amelynek legnagyobb vonzereje a fehér homokja, amely a kék-zöld vízzel ellentétben nagyon lenyűgöző és kivételes. A park látogatásának ideje az ősz, amikor a levelek színe megváltozik, és a természet sokkal szebb. Mindenképpen érdemes sétálni a túraútvonalakon, amelyek közül sok választhat.

A tónál és környékén számos sporttevékenység várja Önt: vízisí, kajak, túrázás és hőlégballonozás közvetlenül a tó felett. A tengerparton található egy szép hely a kikapcsolódásra.

most kedvező áron! Utazzon velünk a világon, fedezze fel a tavakat, és sok pénzt takarítson meg a repülőjegyeknél!

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória