A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Biztonságosan hazaviszünk.
  2. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  3. Erős ügyfélszolgálat.
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Beszéljük az Ön nyelvét
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Készítse el útiterveit
 Kényelmes keresés
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(van)

A tavak feltárása IV. - A Van-tó

Tervezze meg a pihentető körutazást Törökországban a Van-tó körül. A hatalmas vízfelületet hegygerinc és kihalt vulkánkráter veszi körül. A Van Kurd-tó az örmény fennsíkon fekszik.

Figyelemre méltó a fehér macska, az egyik kék szemmel és a másik aranyszemmel, amely helyi szimbólummá vált. Lehet vásárolni azonos szobrot standokon stb., De valószínűleg nem látja élőben.

A Yaniktar Dersi folyó egy része egy egyenetlen kanyonon átfolyik, lélegzetelállító vízesésekkel, amelyek idegenforgalmi vonzerőt jelentenek. Van egy függőhíd, amely a kilátáshoz vezet, ne hagyja ki ezt a látványt!

Ercişen kívül egyedülálló kilátás nyílik a Syphan Daği vulkáni tölcsérre, amely a tengerszint feletti magasságban 4,058 m-re fekszik.

Tegyen egy éjszakát a vulkanikus kalderában, saját mikroklímájával, lásd itt három kisebb tavat. Az egyikben forró források vannak.

Az ivóvizet egy nagy tó biztosítja, egy kis tó évtizedek óta frissül, és itt nincs élelmiszerhiány. Ha elég szerencsés, hogy megismerje a Nemrut Daği vulkán kis lakóit, akik sárga-barna teknősök.

Hadd hívja meg a helyiek egy csésze finom, hagyományos török teát, amelyet közvetlenül a vulkán kráterében készítenek. A helyi emberek nagyon kedvesek és vendégszeretetteljesek, és minden bizonnyal elmondják a Török Van-tó más érdekes sarkait.

Már utazott a tavakon? Hol tetszett a legjobban? Adja hozzá a Van-tót az útitervéhez, és fedezze fel az ország ezen részének gyönyörű természetét.

Velünk csak olcsó járatokat vásárolhat Törökországba, időben lefoglalhatja és sok pénzt takaríthat meg!

A következő cikkben más tippeket fogunk készíteni Önnek, nem csak a tavakon való vándorláshoz, rendszeresen ellenőrizze a szakaszunkat, és ne hagyja ki az egész világ akciójegyeit!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória