A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  2. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  3. Útközben gondoskodhatunk rólad.
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Készítse el útiterveit
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Adja el saját túráit
 Kényelmes keresés
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Esperance (EPR)

A tavak feltárása III. - Pink Lake Hillier

Az ausztráliai Pink Lake Hillier természetesen az első számú természeti látványosság, mivel szokatlan rózsaszínű színe évente több százezer turistát vonz.

A rózsaszín drágakő a Közép-szigeten található sűrű kayeput és eukaliptusz erdők közepén található. Ezt a víz jelenséget egy fehér só és homok csíkja is körülveszi, tehát igazán érdekesnek tűnik. A tó vizét azonban nem festették vegyi anyagokkal, de a rózsaszín színét még nem sikerült meghatározni.

Kísértés van úszni a tóban? Gyere gyerekekkel, a tó sekély és biztonságos, egészséges, és egy sós koktélban fürdés tökéletes élmény lehet az egész család számára az élet során.

A korábbi cikkekben tippeket készítettünk azoknak a tavaknak a vándorlásához, amelyekre jegyet vásárolt Kanadába és Olaszországba, hogy megtapasztalják ezeket a természetes vízszépségeket?

Folytató cikkekkel más varázslatos helyekre viheti Önt, hogy elkészítse egyedi képeit a lenyűgöző tájakról, áztassa testét a tavak kellemesen meleg vizein, és élvezze a föld egyedi részeit.

Jelenleg olcsó járatokat indítunk a világ minden tájáról, bárhová eljuthat, bárhová gondol, elképesztő ötleteink ihlette, hogy menjen el nyáron és télen, bármilyen időjárásban. Reméljük, hogy érdekesnek fogja találni cikkeket, és felejthetetlen, tudással és kikapcsolódással töltött nyaralást készít magának vagy az egész családnak és baráti társaságoknak. Miért utazzon egy utazási irodával, és csak az üdülőhelyekben korlátozza a mozgást, ha becsomagolhatja hátizsákját, fényképezőgépét és néhány személyes tárgyát, és valódi kalandra indulhat ?!

Foglalja le ma a repülőgép helyét, és egyedi áron vásárol jegyeket Ausztráliába a Lake Hillier-re. Ne üljön otthon, és ne induljon fel a távoli sarok felfedezéséhez!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória