A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  2. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  3. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
 Készítse el útiterveit
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Milánó (MIL)

A tavak feltárása II.

Olaszország és az egész Alpok legszebb sarkai között feltétlenül található a Comói-tó. Vízét hegyek bélelik, nyáron a víz hőmérséklete felmelegszik, mint a Földközi-tengeren. Menj ide egy hosszú hétvégére az egész családdal. Idén cserélje meg a tengert egy tóra, és nem fogja megbánni, de vissza akar térni ide. A tó és a gyönyörű természet veszi körül a féktelen szépségét, a part kemény, a gyönyörű szubtrópusi növényvilág veszi körül.

Bellagio a hely, ahol a tó két karja eltér, és lenyűgöző kilátást nyújt a tóra és a környező hegyekre. Ha nyár elején halad ide, látni fogja a virágzó vízparti sétány és a hófödte hegyek csendéletének gyönyörű kontrasztját.

Látogasson el a Villa Melzi kertjére is, sokféle egzotikus fával és virággal, de az ősi istenségek szobroit és a művészeti korlátot is megtalálja.

Bellagióba hajóval mehet, a vízi út eltérően a földi úttól új képet nyújt a környékről. Hajókirándulás Menaggio-ból Bellagio-on keresztül Varenna-ba és vissza.

Varenna a legszebb város a Comói-tó keleti oldalán. Varennában is látogasson el a híres botanikus kertre, majd vegyen egy árnyas sziklás utat a Vezio kastély romjaihoz, amely a Varenna felett fekvő sziklás paláston fekszik.

A Comói-tó felszínén található legmagasabb hegy - Lonte Legnone (a tengerszint feletti magasság 2609 méter) lenyűgözi fenségét.

A Comói-tó nyugodt környékén található kavicsos vagy füves strand is, Laghetto di Piona településén.

Egy szép homokos strand található Liernában, a tó déli részén.

Válasszon egy gyönyörű nyaralást a közeli Olaszországban ebben az évben, légi úton egy csodálatos 85 perc alatt! Élvezze a nyári olaszországi tartózkodását, időben vásárolja meg jegyét, és még több pénzt takarítson meg! Online olcsó járatokat vásárolhat Bergamoba.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória