A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  2. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  3. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
 Kényelmes keresés
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Adja el saját túráit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(RMT)

A Polinéziában található Huahine-sziget búvárkodást kínál delfinekkel

A Huahine-sziget ideális hely a meneküléshez, ahol békét és csendet találhat, miközben kellemesen melegszik a nap sugarai.

A Francia Polinézia remek hely a búvárok számára is, mert a tenger alatt kiválóan látható. Még a barakuudas vagy a zátonycápákat is láthatja búvárokként az Avapeihi-szorosban. Moorea szigetén a Cook’s Bay és az Opunohu felé tartson a legszebb búvárkodáshoz. És a Marquise-on delfinekkel snorkelhet, majd Rurutu vonzza a hosszúszárnyú bálnákkal való búvárkodást, akik július-októberre érkeznek ide.

A Huahine távol tartja a turistákat, így békés környezetben újratöltheti az akkumulátorokat. Ezen felül megismerheti a gyönyörű és érintetlen polinéz természetét, a tiszta tengert és a gyönyörű strandokat, ahol rengeteg magánélet található.

Nagy különlegesség a Francia Polinéziában az úgynevezett “mahu” meglehetősen érdekes hagyománya - a férfiak lánynak teszik magukat, miközben ez kulturális és társadalmi ügy, amikor egy több fiú család az egyiket csak “mahu” -vá változtatja. .

Ezt a nyaralást kellemesebbé teszi a vanília kellemes illata, amelyet itt termesztenek az egyik fő növényként.

A Huahine-sziget remek hely kezdő búvároknak, a legjobb búvárközpont a Manaha Dive egy tenyérrel szegélyezett strandon.

A szigeten ne hagyja ki a túrákat a marae-templomokban és a helyi gasztronómia ízét.

Foglaljon most a Huahine-ban különleges áron! Itt találhat valódi egzotizmust és álombékét. A saját nyaralásnak nem kell csupán álmának lennie, meglátogatnia azokat a helyeket, ahol mindenki nem rendelkezik, megismerkedni a helyiekkel, kultúrájukkal és hagyományaikkal, és élvezni a tökéletes nyaralást!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória