A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  2. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  3. Útközben gondoskodhatunk rólad.
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Készítse el útiterveit
 Adja el saját túráit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Sydney (SYD)

A Pink Lake Hilier-t Ausztráliában látni kell!

A Hilier-tó a világ egyik sajátossága. Miért rózsaszín? A moszat vagy néhány baktérium? A tót a 19. században Matthew Flinders tengerész fedezte fel.

Furcsa tó

A tudósok a mai napig nem tudják, mi okozza a tó szokatlan rózsaszín színét. Az ötvenes években jöttek az elméletre, miszerint a vörös festéket a Dunaliella salina okozta. Az algák egészségesek, antioxidáns hatásúak. Idővel ezt az elméletet megcáfolták. Biztosan mondhatjuk azonban, hogy ebben a tóban lehetetlen megfulladni. A tó nem túl mély, sétálhat vagy fekszik benne.

=====

Egyéb látnivalók Ausztráliában =====

Ausztrália valóban olyan látnivalókban és példátlan természeti jelenségekben gazdag ország. Az egyik vonzerő a turisták számára a varázslatos, több száz millió éves Uluru szikla, amely 3,6 méter hosszú, más néven Ayers Rock. A világ legnagyobb korallrendszere, vagy Sydney vonzza majd Önt.

Nyugat-Ausztrália nem sokkal keresett turista, de mindenképpen megér egy látogatást. Láthatjuk a gyönyörű vízeséseket, a Karinji Park szakaszait vagy a világ egyik legnagyobb gyémántbányáját. A teve túrázók a Roebuck-öbölben és a delfinek és a bálnák a Shark-öbölben lovagolhatnak.

Egyedülálló jelenség a Nagy-akadály-zátony, néhány mérföldnyi stranddal. Látogasson el a Fraser Island legnagyobb homokos szigetére is. már várlak rád. Megnézheti a kengurukat, láthat egy koala medvét, kagylót vagy sündisznót mindenki szemével. Tudja, hogy a kenguru húst általában az éttermekben szolgálják fel? Minden alkalommal, amikor ide tér vissza, izgalommal fog látni ezt a bolygó hatodik legnagyobb országát.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória