A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  2. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  3. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
 Kényelmes keresés
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Készítse el útiterveit
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Beszéljük az Ön nyelvét
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Kuala Lumpur (KUL)

A PETRONAS Sepang Racing csapata nagyobb sikerre törekszik a Flymeto szárnyain

A Flymeto utazási portál hivatalos partnerként folytatja második éve. A malajziai versenyzőcsapat bejelenti, hogy folytatódik az együttműködés a Flymeto utazási portállal. Már 2020-ban a Flymeto hivatalos partner lett, és a 2021-es szezonban mind a három kategóriában folytatja.

Franco Morbidelli és Valentino Rossi a MotoGP-ben, Xavi Vierge és Jake Dixon a Moto2-ben PETRONAS SRT motorkerékpárokkal versenyeznek Flymeto logóval. A Moto3-ban aztán John McPhee és Darryn. A csapat és a teljes legénység a szabadalmaztatott Flymeto online keresőmotor szolgáltatásait használja az egész csapat, felszerelés mozgatására versenyről versenyre.

A Flymeto-ról

A Flymeto a 2019-es megalakulása óta viszonylag rövid idő alatt kifejlesztette szabadalmaztatott online keresési megoldását, amely több mint 2 milliárd konkrét járatot tud keresni három másodperc alatt, és megtalálja az optimális repülési útvonalakat a lehető legrövidebb utazási idővel.

2020-ban a Flymeto a WEB SHOP FLY csoport részeként szállodakeresési lehetőségeket is felvett online keresőjébe.

Razlan Razali, a csapat vezetője: Örömmel jelentjük be, hogy bővült a Flymeto támogatása a PETRONAS Sepang Racing Team számára. Remek sikereket értünk el tavaly, és reméljük, hogy együtt tudunk dolgozni a 2021-es szezon még nagyobb elérése érdekében.

Petr Feigl, a Flymeto vezérigazgatója: Megtiszteltetés számunkra, hogy második éve a PETRONAS Sepang Racing Team tagjai lehetünk. Együttműködésünk még szorosabb lesz, és reméljük, hogy a FLYMETO.COM nagy támogatást fog nyújtani a PETRONAS Sepang Racing csapatának az utazási szolgáltatások terén. Bízunk benne, hogy együtt érhetjük el céljainkat. Készüljünk fel újra erre a csodálatos útra.Kategória