A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  2. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  3. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
 Készítse el útiterveit
 Adja el saját túráit
 Kényelmes keresés
 Beszéljük az Ön nyelvét
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Róma (ROM)

A Monster Parkban rejtélyes légkört tapasztalhat meg

Az olasz Viterbo város közelében, a Lazio térségben, a Tiber-völgy felett, a sziklás lejtőn található a Bomarzo park, tele szörnyekkel és híres mesefigurákkal. Menj vidékre, hogy megismerjék a híres olasz emléket. Gyere ide kóstolni a kísérteties légkört, és ezzel egyidőben felfedezi a helyszínen készített szobrokat a természet által biztosított vulkáni anyaggal. A Parco dei mostri eredeti nevét olyan megkülönböztető neveik is ismerték, mint például a Szent erdő vagy a Sacro Bosco. A szobrok az egész parkban szétszóródnak, és fantasztikus és allegorikus figurákat fog látni, ahonnan állnak. Vulkáni eredetű kövekből készülnek.

Látogasson el még az Orsini-kastélyba is; Pier Francesco Orsini hercege ezt a parkot a 16. században alapította.

A parkban kényelmesen sétálva csodálkozni fog, és furcsa, kissé rejtélyes légkört érezhet, amelyet tovább fokoznak a természet hangjai. Meg fogja hallani egy kis vízesés zaját, és belélegzi a buja erdei levegőt, amely újraéleszti a madarak édes éneklését. Látni fogja a különféle képzeletbeli szellemeket és szörnyeket, még elefántokat, sárkányokat, különféle egyéb állatokat vagy emberi testeket. Daredevils azt javasolja, hogy lépjen be közvetlenül ezen kőszörnyek egyikének a pokolba, amely az emberi létezés allegóriáját képviseli.

Ne hagyja ki a gyönyörű park csendes és vonzó légkörét, itt jól fogja érezni magát, és megismerheti az olasz természet közepén található látnivalókat. Jelenleg különleges árakra jegyek érkeznek Olaszországba, ezért ne habozzon, foglalja le őket, és menjen el barátaival vagy családtagjaival egy nagyszerű tudásterületre!

Nyaralása alatt menjen a közeli Viterbo városokba és élvezze még sok más jó élményt! Merítsen ihletet és minden nap rendszeresen nézze meg a szakaszunkat!

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória