A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Erős ügyfélszolgálat.
  2. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  3. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Készítse el útiterveit
 Adja el saját túráit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Oslo (OSL)

A legszebb horgászhelyek Norvégiában

Norvégiában sok halászati hely található, tehát rengeteg közül lehet választani. Norvégia a halászat iparosodott állama. A kezdő norvég halászoknak először meg kell ismerkedniük a norvég halászati törvényekkel, például a mentőmellény viselési kötelezettségével, amikor hajóról halásznak.

Kedvenc helyek:

Bogen- Nagyon jól védett hely, horgászási lehetőségekkel a nyílt tengeren és a fjordon. A Bogen Nordland és Trondelag északi részén található, Leka szigetétől keletre.

Kravag- Ez egy igazi halászút a kalandorok számára. Ez egy csendes és csodálatos hely, amely Hitra és Fosen félsziget között található, a Storlattoya szigeten. Ez a WIFI. Halászhat a ház előtti kültéri asztalon is.

Harbak- Népszerű hely a családi horgászathoz.A Trondheim-től 95 km-re északra található.A hajók széles választékát találja GPS-szel.A horgonyokat egy kicsi és csendes öbölben tárolják.A katétereket 2-10 ember számára tervezték.A mólón horgászfelszereléssel ellátott tárolóhely található. .

Vesterály / Vinjesjoen- chaty 3-6 os.Nagyon népszerű halászterület, ahol sikerült 165 cm-es, 56 kg-os gyönyörű halpalot elkapni. Nehezen találhatók szálláslehetőségek, ezért azt javaslom, hogy várjak. Mindig meg kell kérdezni a tényleges kapacitást.

Dolmoy - ez a Hitra szigetén található halászati központ híres minőségi hajóiról, 2-10 fő elszállásolására alkalmas. Itt is van lehetőség halászati felszerelések és készletek kölcsönzésére.

Soroya / Sorvaer- A halászok szerint ez az egyik legjobb halászati hely Norvégiában. Itt nagyon gazdag a környező tenger.

A norvégiai halászat ajándékba adható. Csak annyit kell tennie, hogy foglalja le szállását és vissza.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória