A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  2. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  3. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Kényelmes keresés
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Beszéljük az Ön nyelvét
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Oslo (OSL)

A legszebb horgászhelyek Norvégiában

Norvégiában sok halászati hely található, tehát rengeteg közül lehet választani. Norvégia a halászat iparosodott állama. A kezdő norvég halászoknak először meg kell ismerkedniük a norvég halászati törvényekkel, például a mentőmellény viselési kötelezettségével, amikor hajóról halásznak.

Kedvenc helyek:

Bogen- Nagyon jól védett hely, horgászási lehetőségekkel a nyílt tengeren és a fjordon. A Bogen Nordland és Trondelag északi részén található, Leka szigetétől keletre.

Kravag- Ez egy igazi halászút a kalandorok számára. Ez egy csendes és csodálatos hely, amely Hitra és Fosen félsziget között található, a Storlattoya szigeten. Ez a WIFI. Halászhat a ház előtti kültéri asztalon is.

Harbak- Népszerű hely a családi horgászathoz.A Trondheim-től 95 km-re északra található.A hajók széles választékát találja GPS-szel.A horgonyokat egy kicsi és csendes öbölben tárolják.A katétereket 2-10 ember számára tervezték.A mólón horgászfelszereléssel ellátott tárolóhely található. .

Vesterály / Vinjesjoen- chaty 3-6 os.Nagyon népszerű halászterület, ahol sikerült 165 cm-es, 56 kg-os gyönyörű halpalot elkapni. Nehezen találhatók szálláslehetőségek, ezért azt javaslom, hogy várjak. Mindig meg kell kérdezni a tényleges kapacitást.

Dolmoy - ez a Hitra szigetén található halászati központ híres minőségi hajóiról, 2-10 fő elszállásolására alkalmas. Itt is van lehetőség halászati felszerelések és készletek kölcsönzésére.

Soroya / Sorvaer- A halászok szerint ez az egyik legjobb halászati hely Norvégiában. Itt nagyon gazdag a környező tenger.

A norvégiai halászat ajándékba adható. Csak annyit kell tennie, hogy foglalja le szállását és vissza.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória