A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  2. Erős ügyfélszolgálat.
  3. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Adja el saját túráit
 Kényelmes keresés
 Készítse el útiterveit
 Beszéljük az Ön nyelvét
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Vancouver (YVR)

A legnépszerűbb nyaralási úti célok

Madeira

Túl messze akar utazni, és meg szeretne látogatni egy gyönyörű egzotikus országot? Madeira a legjobb választás. 2015-ben a világ legjobb szigeti célállomásává nyilvánították. Minden látogató meg fogja találni a sajátját. Hatalmas strandok, magas hegyek és festői halászfalu található.

Kanada

Utazhat a Vancouver-szigetre, hegyekben táborozhat, vagy napokat tölthet a lejtőkön. Kanada egy gyönyörű szűz természetű hely. A sí szerelmesei több, mint az óriás-hegységben való síelés több éven át egymás után tapasztalhatók meg.

Indonézia

Balin olyan helyeket talál, amelyeket nem túl sok turista látogat meg. Ez egy olyan hely, amely növekszik a szívedben, és újra oda akarsz térni. Indonéziában robogóval lovagolhat, kóstolhatja meg a helyi ételeket, elindulhat az esőerdőkbe vagy szörfözhet a hullámokon. Az ország olcsó és könnyen hozzáférhet az internethez, lehetővé téve onnan, hogy ott dolgozzon.

sziget

Ez a hely hatalmas koncentrációjú természeti csodákat tartalmaz. Még mindig vannak aktív vulkánok és hatalmas gleccserek, lávamezők, gyönyörű sarkvidéki róka vagy meleg forrás. Izlandot minden évben turisták ezrei látogatják meg.

Ladakh

A Ladakh Indiában található népszerű túraútvonal számtalan élményt kínál Önnek. Meglátogathatja ezt a rendeltetési helyet nyáron és télen. Számítson télen hatalmas fagyokkal, amikor vastag jégrétegek vannak a folyón.

Szudán

Szokatlan afrikai rendeltetési hely Szudán. Ez egy sivatagi ország, amelynek fő mérföldkője a Nílus. Látogasson el a piramisokba és számos műemlékbe, amelyeket még sehol sem írtak. Számítson a szudáni érkezéskor a bonyolult bürokráciára. Mindegyik sarkon megkóstolhatja a finom teát, a zalabiya édes fánkot, és vehet egy kirándulást gyönyörűen díszített buszokban. Tudja, melyik ország a legjobb hely a meglátogatásra? várlak rád!

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Kategória