A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Erős ügyfélszolgálat.
  2. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  3. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
 Adja el saját túráit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Beszéljük az Ön nyelvét
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Ossza meg ajánlatait barátaival
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Bécs (VIE)

A legjobb síelés Európában! (I. rész)

Milyen lenne a karácsonyi és téli ünnepek síelés nélkül! Kevés ember tudja azonban, hogy országunk Európában a legjobb síelési élményt nyújtja. Sok síelő már rendelkezik kedvenc üdülőhelyeivel, ahol rendszeresen járnak kedvenc sportukra - síelésre. Hol szereted a legjobb síelőket? Számos minőségi lejtő található a tőlünk nem messze eső országokban is.

A sípályákban és az utakban gazdag Ausztria.

Például az ausztriai Kitzbühelben található egy híres pálya a Streif legjobb síelőinek a Hahnenkammon. A pálya nehéz, ezért csak tapasztalt síelőkkel képes kezelni.

A Mayrhofen Zillertal-völgyben Ausztria legmeredekebb ápolt pályája található. 1,5 km hosszú, lejtőn néhány helyen akár 78% -ot is elérhet. Legalább egyszer az életben ezen a pályán kell haladnia, ha a legnagyobb adrenalin adagot szeretné elérni.

A csodálatos Svájc egy másik sí ország.

Az egyik leghosszabb és legszebb sípálya Európában és egész Svájcban a Klein Matterhorn-tól Zermatt felé tartó süllyedés, ahol több mint két kilométer tengerszint feletti magasságot bonyolít le, lenyűgöző 14 km-nél hosszabb. A felső rész kellemesen faragott, a Trockener Steg Furggba vezet, majd a sportosabb részhez vezet. A pálya szakembereknek és kezdőknek is megfelelő.

A svájci legdrágább síközpont vonzza lefelé a Mont Fort erődről Verbier felett. A felvonó felfelé és lefelé megy, mivel a sín meredek és domború, az alján állítják be. Hossza 750 méter, és akár 300 méterre is fel lehet mászni. Lövés még tapasztalt síelők számára is, mivel a kidudorodások szintén méter. Ez a pálya ezért alkalmas tapasztalt és haladó síelők számára.

Ügyeljen arra, hogy a legjobb síelési üdülőhelyet válassza ki a legjobb síeléshez!

vásároljon most velünk, és azonnal várakozással tekint a kívánt téli vakációra.

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória

nincsenek kategóriák