A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Biztonságosan hazaviszünk.
  2. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  3. Erős ügyfélszolgálat.
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Készítse el útiterveit
 Adja el saját túráit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(IAD)

A legjobb maratonok és ultramaratonok

Az igazi futó nem lombhullató fa. Az ősz lelkesedése nem csökken, hanem erősebbé válik. Éppen ősszel a maratonok és az ultramaratonok annyira csábítóak, hogy el akarsz repülni hozzájuk. Ki nem akarna futni a sarkkörön vagy a Kanári-szigeteken?

Marine Corps Marathon

Minden bizonnyal Washington egyik kedvenc maratonja alkalom a város látnivalóinak felfedezésére.

Az út az Arlington Nemzeti Temetőbe vezet, több ezer fehér kereszttel, a Nemzeti Bevásárlóközponthoz hasonló obeliszkkel vagy a Lincoln Emlékművel. A résztvevők mindazonáltal egyetértenek abban, hogy a maratonon a tengerészgyalogosok tömege a legjobb, akik ösztönzik a pálya mentén a futókat, ami az egész eseményt hihetetlenül töltődik.

Athén hiteles maraton

Ami a futást illeti, Athén nem hagyható ki. Itt volt az ókorban a hírvivő, aki bejelentette a maratoni csata győzelmét, majd ezt a tudományágot megkapta.

Az itt folyó futás hűen követi az útvonalat, tehát a Maratontól a part mentén fekvő falvakon át az Athén Panathenic Stadionig vezet. A maraton olyan régi, mint a modern olimpia. 1896 óta tartják, amikor csak férfiak engedtek futni, és annyira népszerű, hogy évente körülbelül 18 000 ember vesz részt rajta.

Európa - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - jcarillet | istockphoto.com
Flymeto - John Tsotras | istockphoto.com
Flymeto - amriphoto | istockphoto.com
Flymeto - ferrantraite | istockphoto.com
Miért utazna velünk ide ?
  1. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  2. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  3. Erős ügyfélszolgálat.
 500 millió repülés 10 másodperc alatt Kényelmes keresés Ossza meg ajánlatait barátaival

Polar Circle Marathon

A grönlandi maraton büszkélkedhet a Föld legmenőbb maraton matrica - a bolygó leghidegebb vagy leghűvösebb (attól függően, hogy érzi magát a cél után).

A csúnya sarkvidéki tundrán és a gleccsereken való futás, ahol csak egy lélegzetet lehet hallani, nagyszerű ok a Grońsko meglátogatására. Érdekes lehet az is, hogy a maratoni szervezőnek más kísértő útvonalai vannak az állandó repertoárjában, például a Kínai Nagy Fal mentén, a jordániai Petra város körüli sivatagon vagy a Burma Bagan buddhista templomai között.

Transgrancanaria HG

A Kanári-szigeteken tartott ultramaraton számos csodálatos jutalmat ígér. Egyrészt az a lehetőség, hogy megmérjük az erőt a helyi sziklás terepen, másrészt pihenjen egy trópusi tengerparton. Ha nem merészelni az egész 125 km-t, akkor részt vehetsz egy klasszikus maratonon vagy egy 15 km-es családi futamon. A Transgrancanaria HG mellett egy klasszikus városi maraton is zajlik Las Palmasban, 2018. január 12-én, tehát rengeteg közül lehet választani.

Ultra Trail Collserola

Számos olyan hely található, ahonnan a kéznél van Barcelona. Az egyik a Collserola-hegység védett tájterülete, amely a nagyváros kerülete körül húzódik.

Itt fut az Ultra Trail Collserola két szinten minden évben. A Transgrancanaria-hoz képest nem kínál könnyebb és rövidebb útvonalakat. Csak egy panoráma, amely lélegzetet vesz és magát is futtatja. A barcelonai városi maraton szintén nagyszerű élmény. A következőt 2018. március 11-ig tervezik.

Rovaniemi sarkvidéki téli versenyei

A finnországi Rovaniemi versenyek nemcsak sífutóversenyek.

Kilométer havas Lappföld vidéken nagyon vastag gumiabroncsokkal lehet gyalog, sílécre vagy fatbike-ra emelkedni. A versenyzők három verseny közül választhatnak, hosszuk és intenzitásuk növekszik a szám után, amikor az ROV rövidítés növekszik. De mindenki ugyanabban a helyen indul ugyanazon a napon, tehát az ultramaraton kezdete látványos.

Európa - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - RichVintage | istockphoto.com
Flymeto - redwedge | istockphoto.com
Miért utazna velünk ide ?
  1. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  2. Biztonságosan hazaviszünk.
  3. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
 Ossza meg ajánlatait barátaival Adja el saját túráit 500 millió repülés 10 másodperc alatt
istockphoto.com

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Kategória