A Flymeto regisztráció előnyei
 1. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 2. Erős ügyfélszolgálat.
 3. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
 Beszéljük az Ön nyelvét
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Kényelmes keresés
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

New Orleans (MSY)

Az adventi és az adventi piacok ideje közeledik
Menjen az adventi piacokra Erfurt történelmi városában, a Türingia állam fővárosában. A kedves ajándékokat kedves szórakozásból alakítsa át szeretteinek, mert Erfurt Németország legbájosabb városa, ahol elfelejti a stresszt. Egész évben barátságos légkör van, de karácsonykor kétszer annyira. Vessen egy pillantást a városra, a gazdag történelem és az értékes emlékművek, püspökségek és fontos intézmények, például a 14. században alapított egyetem, ahol Martin Luther tanult, nagyon érdekes. Az adventi piacok a Duomo tér gyönyörű környezetében zajlanak.
Nov 03, 2015 1 min
Bővebben ..
Nagy -Britannia -díj
Európa · Nagy-Britannia
Aug 27, 2021 2 min
Bővebben ..

A legígéretesebb golfhelyek a világon

New Orleans egyre inkább olyan hely lesz, ahol a golfozóknak számolniuk kell. Játszhatsz a népszerű 18 lyukú Audubon Parkban , amely az állatkert közelében található parkkerületben található, és a 27 lyukú Carter ültetvényben , kb. Egy órás autóútra a várostól.

New Orleans - golf és város

2017 áprilisa óta a Bayou Oaks golfpálya is található . A vadonatúj nyilvános golfpálya a korábbi City Park golfpálya romjaira épült, melyeket a Katrina hurrikán pusztított el. A városban található kényelmes elhelyezkedéssel és gyönyörű kilátásokkal ez a tanfolyam a Zurich Classic új otthona lehet.

A golfpályán kívül

A golfpályáról induljon a Franch Quarter felé. Az éjszakai életéről híres Bourbon Street itt található. Ha valami ugyanolyan hiteles, de nem annyira elfoglalt dolgot keres, lépjen a French Street-re. Tegyen egy sétát a Garden District reprezentatív lakónegyedébe (rövid sétára az Audubon parktól) vagy a Arts District (korábban Warehouse District), ahol sok hangulatos kávézó és üzlet nőtt fel.

Tipp: A Carter Plantation és az Audubon Park a Luisina Audubon Golf Trail hálózatának részét képezik, amelyeken keresztül nemcsak játékot foglalhat el a 16 luiziai golfpályán, hanem kap egy kalandcsomagot kirándulásokkal a közeli látnivalókhoz.

New Orleans - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - Photoservice | istockphoto.com
Flymeto - Martin McCarthy | istockphoto.com
Flymeto - holgs | istockphoto.com
Flymeto - Jackson Sean Pavone Photo | istockphoto.com
Miért utazna velünk ide Észak-Amerika?
 1. Erős ügyfélszolgálat.
 2. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
 3. Biztonságosan hazaviszünk.
 Kényelmes keresés Beszéljük az Ön nyelvét Ossza meg ajánlatait barátaival

Észak-Írország partja - golf és a természet

Észak-Írország északi partja sokáig elfoglalhatja Önt számos golfklubdal. Hossza mentén szétszórt Castlerock Golfklub , [Ballyreagh Golfpálya], Rathmore Golfklub és Bushfoot Golfklub . A Portstewart Golfklub 2017-ben először rendezi a Dubai Duty Free Irish Open programot, a Royal Portrush Golf Club pedig a 2019. évi Open Championshipre készül.

Észak-Írország - A golfpályán kívül

A golfpályák ideálisan illeszkednek a festői parti tájhoz, ahol a buja zöld fű ellentétben áll az óceán kékével. Csatlakozzon egy kirándulásra, és irányítsa lépéseit két helyi látnivalóra. Első óriás járdán (Óriások útja), varhanovitě stupňovanému látványos partvonal kapott vulkáni tevékenység. Másodszor: a kissé adrenalin 20 és 30 magas Carrick-a-Rede kötélhíd , amely összeköti a Carrickarede-szigetet a szárazfölddel, és remek fényképeket és kilátásokat ígér.

Tipp: Ha a Royal Portrush vagy a Portstewart játékot választja, maradjon a közeli Bushmills-ben. Ahogy a neve is sugallja, a világhírű whisky otthonában lesz. Kipróbálhatja, ha ellátogat az Old Bushmills Pálinkafőzdebe.

Indianapolis - golf a sport

Úgy tűnik, hogy az Indianapolis golfpályákon épül. Közel húsz van a városban és környékén. De miért messzire menni, amikor a legendás Brickyard Crossing közvetlenül a városban található. A tanfolyam a Indianapolis Motor Speedway körút eddig második legrégebbi része. A környéken nyilvános és magán tanfolyamok találhatók, mint például a Woodstock Country Club , az Thatcher Golfpálya , az Eagle Hill Driving Range és még sok más.

Indianapolis - A golfpályán kívül

Indianapolis az Egyesült Államok 14. legnagyobb városa, de nem kell kompromisszumot kötnie a csendes nyaraláshoz. Próbáljon ki egy romantikus sétát a városközponton vagy a fenséges Coxhall-kertben átmenő csatorna mentén. Az Eagle Creek Park az állam egyik legnagyobb városi parkja, ahol pedálhajót, csónakot, kenut és egyéb pezsgőfürdőt bérelhet.

Természetesen ne felejtse el meglátogatni a versenypályát. Ha már nem kap jegyet a helyi versenyekre, akkor a múzeumon keresztül nézze meg azok történetét .

New Orleans - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - grafxart8888 | istockphoto.com
Flymeto - alexeys | istockphoto.com
Flymeto - csfotoimages, | istockphoto.com
Flymeto - Ronald Zeytoonian | istockphoto.com
Miért utazna velünk ide Észak-Amerika?
 1. Biztonságosan hazaviszünk.
 2. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
 3. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül Beszéljük az Ön nyelvét Ossza meg ajánlatait barátaival

Colombo - golf és strand

Üdvözöljük Srí Lanka-ban. Itt is játszhat golfot a különféle sarkokban. A Royal Colombo Golf Club továbbra is említésre méltó. Egyrészt azért, mert kényelmesen található a fővárosban, másrészt azért, mert vonattal halad el. Ez a ritkaság vonzereje lehet az egyiknek, a másik visszatartja a lyukakon áthaladó utasok bátorítását. Még mindig próbáld ki. Össze lehet hasonlítani a Waters Edge golfklubral , amely fél órás autóútra található a várostól.

Colombo - A golfpályán kívül

Colombo egy forgalmas és egzotikus város, amelynek nem mindenkinek kell illata. A béke és a fehér strandok érdekében egy kicsit tovább kell menned. A legfontosabb műemlékek mögött, amelyek elsősorban a szárazföldön helyezkednek el. Mentse el a keresést, és olvassa el az alapos utazási útmutatót Lucie Radová utazótól, aki Srí Lanka szinte egészét bérelt zsírzsírokban utazta fel. Meg fogják mondani, hol vannak a legjobb strandok, mely nevezetességeket el kell kerülni , miért és miért kölcsönözni a tuk-tuk-t.

Nullarbor - golf és kaland

A Nullarbor Links egyszóval egyedülálló, és kiszabadít a tökéletesen ápolt pázsit sztereotípiájából. Ez hivatalosan a leghosszabb pálya a világon, 18 lyukkal (72 pár) a Nullarboro síkságon terül el. A lyukak különféle városokban helyezkednek el, Nyugat-Ausztráliától a déli partig, az előbbitől az elsőt osztva 1 365 km-rel és az időzóna különbségével. A golfpályájának rendszeres fordulója körülbelül 4 órát vesz igénybe, és néhány napot foglal magába a Nullarbor Links épületében.

New Orleans - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - Aitormmfoto | istockphoto.com
Flymeto - alxpin | istockphoto.com
Flymeto - Totajla | istockphoto.com
Flymeto - surangaw | istockphoto.com
Miért utazna velünk ide Észak-Amerika?
 1. Biztonságosan hazaviszünk.
 2. Útközben gondoskodhatunk rólad.
 3. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
 Adja el saját túráit Ossza meg ajánlatait barátaival 500 millió repülés 10 másodperc alatt
istockphoto.com

Nullarbor - A golfpályán kívül

A Nullarbor Links kihívás elfogadása azt jelenti, hogy olyan vidéki úton indulunk el, amely autentikus, mint Ausztrália kínál. A zölden kívül csak homok, por, cserjés, nyílt utak és a tengerpart csodálatos kilátásokkal rendelkező helyei várhatók. Ide tartoznak a helyi konyha és a többi utazó története, akikkel az út során találkozol. Csak vigyázzon a kengurukra és a tevékre az út mentén.

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Kategória