A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  2. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  3. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Készítse el útiterveit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Kényelmes keresés
 Adja el saját túráit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Antananarivo (TNR)

A legérdekesebb szigetek nyaralni

Szereted az utazók életét? Itt található egy olyan sziget áttekintése, ahonnan az életében legalább egyszer el kellene mennie.

Madagaszkár

Madagaszkár a világ negyedik legnagyobb szigete. Afrikához tartozik és az Indiai-óceánon fekszik. A szárazföldtől való nagy távolság miatt érdekes állat- és növényvilág található meg. Találsz baobabokat és lemorokat. A távoli falvakban olyan helyi állampolgárokat fedezhet fel, akik életük során gyakran láttak egy turistát.

Cejlon

Az elmúlt évek népszerű és elérhető úticélja Srí Lanka. Gyönyörű műemlékek és természeti kultúra, valamint számos strand található. Vannak teaültetvények. Srí Lanka gyermekes családok és kevésbé tapasztalt utazók számára is alkalmas.

Alcatraz

Eredetileg védelmi erődként, majd a leghíresebb börtönként szolgált. A San Francisco-öböl közepén fekszik, 1934–1963-ban börtön volt. Most az objektum elsősorban a turisták vonzereje. Hajóval eljuthat ide San Franciscóból.

Galapagos

19 vulkáni szigetből álló szigetcsoport. Megtalálhat hatalmas teknősöket, leguánákat. Ez egy drága utazás.

Húsvét-sziget

A chilei Húsvét-sziget egy világhírű hely, ahova is menned kell. A Moai szobrokat évek óta elárasztják a rejtély és az örök vita. A világ legtávolabbi szigetén négy ezer lakosa van. Kevés állat- és növényfaj él itt.

sziget

Néhány koronával és egy darabig is lehet Izlandon. Minden utazó számára kötelezővé kell tenni a helyi természeti örökség megismerését. Forró gejzírekben fürödhet, kirándulhat a part mentén, vagy luncokat fényképezhet.

Egyéb szigetek:

Más helyek közé tartozik a Salamon-szigetek, Tenerife, Korzika, Hvar. Baliban szörfözhet. Fedezze fel a Tuvalu Köztársaságot, Új-Zélandot vagy Sulawesi gyönyörű természettel.

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Kategória