A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Erős ügyfélszolgálat.
  2. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  3. Biztonságosan hazaviszünk.
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Beszéljük az Ön nyelvét
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Készítse el útiterveit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Megye (LGK)

A Legends-sziget, a tökéletes hely arra, hogy megkérdezze szeretett feleségét ...

A parttól kb. 30 km-re található Langkawi csodálatos szigetcsoportja. A fő szigetet számos más apró sziget és sziget veszi körül. A Langkawi-szigetet “Legendák szigete” -nek hívják. Az ősi malajziai legenda szerint a szigetek a mitikus Garuda madár pihenőhelye, aki a Vishnu istenét a szárnyán viseli. Lenyűgözni fogja ezen szigetek szinte misztikus szépsége.

A fő sziget Palau Langkawi valódi álma az utazók szerelmeseinek, szépsége az egész világon híres. Megérdemli, hogy az egyik legvonzóbb üdülőhely legyen, hibátlan strandokkal és túraútvonalakkal. A luxusszállodák mellett idősebb templomokat is talál. Látogasson el a krokodilfarmba, a Batik faluba, ne hagyja ki a nagy tengeri akváriumot, a vízeséseket és a többi pihenést bízza meg gyönyörű strandokkal, a leghíresebbek északon és nyugaton találhatók.

A fővárosban, Kuah-ban megtalálja a civilizáció összes kényelmét.

A sziget leghíresebb emlékműve Mahsuri hercegnő sírja. A fehér kőlap minden évben turisták ezreit vonzza a világ minden tájáról.

Vegyünk hajókirándulásokat a környező szigetekre - a “Sziget Hopping túra”. Ez az utazás az egyik nagyszerű élmény lesz, a szigetek szépsége irreális, és az itt készített képeket nem csak ismerősei csodálják. A kirándulások úszásra is felhasználhatók. Néhány szigeten biztosan találkozik szemtelen majmokkal, tehát légy óvatos!

Érdemes meglátogatni a többi szigetet is a Pulau Dyang Bunting-t, amely híres gyönyörű azonos nevű édesvízi tójáról. A tót számos szikla és dzsungel veszi körül. A legenda szerint a víznek mágikus ereje van, hogy megtöltse a gyermektelen nőket a gyermek iránti vágyakkal. Elég úszni a tóban.

Langkawi a kényelmes vásárlás helye is - vámmentes. Természetes termékeket és batikoltot vásárolhat itt nagyon olcsón.

Használja ki egyedi ajánlatunkat, repülőjegyeket Malajziába, rendkívüli áron!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória