A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  2. Erős ügyfélszolgálat.
  3. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Kényelmes keresés
 Készítse el útiterveit
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Ossza meg ajánlatait barátaival
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Antalya (AYT)

A Kemer ideális nyaralás az idősebb 55 év felettiek számára

A Földközi-tenger partján, Antalyától kb. 40 km-re délre található egy kicsi, de nagyon modern üdülőhely, Kemer néven. Természetesen, mint turisták, gyönyörű, gondozott parkokat fog fogadni. A szállodák minőségi szolgáltatásokat kínálnak, a Kemer igényes időskorúak számára alkalmas, akik csak egy nagyszerű nyaralási élményre számítanak, de szeretnének megbízni a minőségi szolgáltatásokra is.

Az aktívabb idős emberek hatalmas mészkő hegyekkel találkoznak, amelyek jobbra fordulnak Kemer falu mögött.

Kemer lakói büszkék a virágzó kertjeire, amelyekkel a ház szinte minden lakosa rendelkezik. A szállodákat nagyon jól karbantartott parkok választják el a strandoktól.

Az információs központban részletes térképeket kaphat, és kellemes sétát tehet anélkül, hogy eltévedne. A közelben egy aquapark is található, ha unokákkal is utazik, akkor minden bizonnyal értékelni fogják a csúszdákat.

A strandok homokos, egyes helyeken kövek találhatók, hosszúak és rendszeresen tisztítottak.

Számos étterem található Kemerben, ha szeretne kóstolni a helyi specialitásokat.

Tegyen egy kellemes kirándulást Kemer környékén, például látogasson el az ősi Phaselis város romjaira.

Ön is érdekli az Olimpos maradványai. Az ősi szövésű ősi Perge város Antalya közelében helyezkedik el. Ugyancsak Aspendos egy ősi város, a legjobban megőrzött amfiteátrumot és egy hatalmas vízvezetéket találja meg.

Érdemes megnézni a Termessost is - az ókori város romjai, Demre - Szent Miklós szülőhelyét, és minden bizonnyal Antalya városát a Düdeni vízesésekkel.

De még a túrázókat sem fogják megfosztani hobbijaiktól; Vagy induljon az Olimpos Nemzeti Parkba, ahol vannak jelölt ösvények.

Egy érdekes kirándulás a Tahtali hegységhez, ahová felvonulni fogsz, kellemes diverzifikációt jelent majd a kemeri nyaraláshoz.

Foglalja le most repülőjegyét Törökországba, és nyáron induljon el egy napsütéses és keleti illatokkal teli vakációra. Ideális nyaralás az 55 éves vagy idősebb idős emberek számára, a városban béke van, a látogatók megtalálják a kívánt pihenést, még a motorok és robogók zaját sem zavarja.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória