A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  2. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  3. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Kényelmes keresés
 Készítse el útiterveit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Adja el saját túráit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(OTP)

A Kárpátok érdekes hely a nyaraláshoz

A román Kárpátok keleti, déli és nyugati részre vannak osztva. A legnagyobb a Kelet-Kárpátok, amelyek az ország északi részétől a Dimbovita folyóig terjednek. A Nyugat-Kárpátok két folyó - a Somes és a Duna - között húzódnak. A Dél-Kárpátok a Dimbovita folyótól Timisig és Mehadicáig terjednek. Ezek a román Kárpátok legmagasabb hegyei.

Szeretne pihenni a nyüzsgő várostól? Akkor a román Kárpátok jó választás. Évente turisták százai érkeznek ide. Imádni fogja a Kárpátok tiszta levegőt, festői környezetét, gyönyörű tájait. Különösen az erdélyi régióban a turizmus hatalmas hagyományokkal rendelkezik. A kemping és a hegyi kunyhók kiterjedt hálózatát építették ki. A túraútvonalak jól meg vannak jelölve.

Sokan, a román drakula mellett, elkerülik a romániai nyaralás gondolatát. Ékszereket láthat más európai városok között - Brassó, Nagyszeben vagy Segesvár. Brassótól nem messze található a Bran Kastély, egy nemzeti emlékmű, amelyet Dracula kastélyának tekintnek.

A román látványosság a Transfagaras út. A Dél-Kárpátok legmagasabb részén halad át, és 2009-ben a Top Gear TV-műsorban a világ legjobb és legcsodálatosabb útjának nevezték. Nicolae Ceausescu megalomániás projektje volt, amelynek útját 1970 és 1974 között építették. Az autópálya 90 km hosszú, és Sibiu és Pitesti összeköttetésével köti össze.

Romániába repülhet légi úton. várlak rád. Számos szállodában szállhat meg. A keleti partokat a Fekete-tenger mossa. Az éghajlat itt kontinentális. Télen nincs hó, télen gyakran esik a tengerparti területeken. Nyáron a hőmérséklet 40 Celsius fok körül van. Például Bukarest nyáron nagyon száraz és meleg. A legjobb alkalom a látogatásra a nyár vége és az ősz kezdete. A Fekete-tenger még meleg ebben az időben, és nem lepheti meg a hó, mint a tavasz.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória